با توجه به موج شماری و امواج الیوت تا ۰.۲۳مطمئن باشید بالا میره از اونجا به بعد با تصمیم خودتون میتونید با دوج بمانید یا برید رو ارز های دیگه اما مطمئنم باشید بعد از اون یه اصلاح شدید داریم و بعد وارد موج سوم که همه منتظرش هستند خواهیم شد و تارگت بلند مدت موج سوم سقف تاریخی دوج خواهد بود این هدیه من به همه هولدر ها و آخرین پیام من هست و از اینجا با این صفحه خداحافظی میکنم تمرکز اصلی من فارکس هست و هراز گاهی میام بعنوان هوادار قدیمی دوج به شما دلگرمی میدم از این ارز غافل نباشید و بازیچه سمپاش ها و افراد منفی بافی نباشید اینها مازوخیست هستند و بازنده های بزرگ تو زندگی واقعی خودشون آینده پرداخت های خرد در دنیای واقعی دوج هست بقول ایلان ماسک دوج خود پول هست و دنبال پولدار شدن از اون نباشید قدیمی ها میدونن چی میگم
انشالله که منظورتان من نیستم!
امکانش هست ایدی تلگرامتون رو بدید
بفرمایید بانو، با بنده صحبت کنید
میگن چوب بلند کنی د..زد خودش رو لو میده شما که ۲۰۰ لایک داری ۱۲۰۰تا دیسلایک قشنگ معلومه دشمن اعصاب مردم هستی اگه منظورش شما هم نباشه امسال شماست
آقای جلال راستشو بگو توی ارز دیجیتال سوخت دادی؟یاواقعا قصدت خیره؟؟؟
داداش دمت گرم فقط ی خواهشی ازت دارم همونطور که صادقانه گفتی صادقانه جواب منو بده من ی مقدار پول دارم و تصمیم داشتم روی چند تا ارز سرمایهگذاری کوتاه مدت کنم برای پسرم قصد دارم مراسم ازدواج صورت بدم آیا امکانش هست توی کوتاه مدت سود خوبی بهم بده که شرمنده پسرم نشم خواهش میکنم جوابمو بده انشالله هر جا هستی بهترینهای خداوند نصیبتان بشه آمین یا رب العالمین
قدیمی ها منظورت اوناییکه که تا خرخره تو ضررن؟؟؟؟
راضیم ازت…خدا برات بسازه
تحلیلای دوج توی کانالم هست. پیام بدهید