تجربه موفق از یک ارز دیجیتال و نکات مهم

سلام دوستان
این توکن حرف نداره تیمشم هرچی گفته تاحالا عمل کرده،من جایی هم ندیدم بگن توکن سوزی ندارن،یه سری از دوستان میگن توکن سوزی نداره،ولی اگر خاطرتون باشه تقریبا ۱سال خورده ای پیش یه مقدار ناچیز سوزوند پس یعنی توکن سوزی داریم حالا مقدارش مشخص نیست این دفعه،کسایی که از یکی دو سال پیش این توکن رو دارن میدونن الان توی این قیمت مفته،اگر تو همین قیمت الان ۶۰دلار بخرین،به سقف قبلی برسه حدود هزار دلاری میشه پولتون،من نظرم اینه اگر بیت کوین کارو خراب نکنه این توکن حتما سقف قبلی رو میزنه،درکل خیلی رو اسکم بودنش نگران باشید،یه ۵۰دلار لااقل خرید بزنید،بیت کوین صعودی بشه این خیلی خوب رشد میکنه،من صعوده این توکن و نزولش رو به چشم دیدم،حدود ۷ ۸ ماه همش درحال ریزش بود ۸۰دلارم حتی به ۱۵ دلارم رسید و اون کف که حدود همین قیمتا بود یه ۳۰ ۴۰ دلار خرید زدم مجددا که میانگین کم شه، یهو در عرض ۳ الی ۴ هفته ۱۰۰۰درصد سود داد،پول خودم که برگشت هیچ،از رو خاک بلند شدم واقعا.
این تجربه شخصی خودم بود از این توکن،قدیمی تر ها که با این توکن بودن میدونن دروغ نگفتم الکی رو هوا برید بخرید،بخرید اقا اگر نداریدم یه ۱۵ دلار بخرید،واقعا ارزش ریسکشو داره،خودمم دفعه قبل زودتر از سقف ترسیدم فروختم ولی حدود ۸۰۰دلاری دستمو گرفت،مجددا دیدم اومده کف کف ۶۰دلار خریدم حدودا

داداش با ۸۰۰ دلار از خاک بلند شدی

اره داداش بلد شدم،اگر منظورت اینه کمه،شما حساب کن چند درصد سود داده من ۶۰دلارم شده ۸۰۰دلار
دنبال ع.نش نباش،یه حرفی زدم چهار نفر استفاده کنن بدونن چقدر سود داده و …،نه اینکه تو بیای اینجا دنبال ع.نش بگردی

برای کسی که یه قرون نداشته ۸۰۰تا از خاک بلندش میکنه،شما ولی درصد سود رو در نظر بگیر،اصل قضیه درصد سود بود که واقعا قابل توجه هستش،حالا من سرمایم کم بود متاسفانه.