طرف اومده اینجا پیام گذاشته که کاردانو رو تو این قیمت ها بخرید که بعدا حسرتشو نخورید !!!
خیلی جالبه قسم خدا و پیغمبر هم میخوره!!!
دلیلش؛ اکثر سایت ها و تحلیلگر ها دارن میگن.
حالا سایت ها و تحلیلگر ها چه کسانی هستند؟ تقی ماست بند سر کوچه که جدیدا شده تحلیلگر و سایت زده.
دوست عزیز برو یه خورده آموزش ببین. تمرین کن. بک تست بگیر و بعدش آرام آرام پول وارد کن اونم با مبلغ بسیار کم. هر وقت به سودهای عالی رسیدی بیا اینجا نسخه بپیچ. نه با حرف های ماست بند سر کوچه تون.
هنوز الفبای معامله گری رو بلد نیستی چرا با قسم خدا و پیغمبر بقیه رو متضرر میکنی.
کاردانو بالا خواهد رفت و شکی نیست اما اینکه یه سرمایه گذار در چه نقطه ای و چه زمانی ورود کنه خیلی مهم هست.
بلاشک؛ بلاشک و بلاشک و با قاطعیت 100 درصدی تا کلیه ارزها به نقطه ای که ازش پامپ رو شروع کردن پولبک نزنن سقف های جدید نخواهند زد.
قیمت حتما حتما باید به ابتدای شروع این موج صعودی نزدیک بشه و بعد پامپ اصلی شروع بشه.
همین الانم ضعف روند کاملا مشهوده و بعید میدونم قیمت بتونه از 0.43 تا 0.44 که مقاومت سنگین هفتگی هست فراتر بره و اگر به احتمال ضعیف ازش هم رد بشه 0.5 دلار قطعا مانع افزایش قیمت خواهد شد تا پولبک کامل بشه و بعد رشد اصلی شروع بشه.
سلام.
مگه ماست بند چشه.
من ماست بند هستم. تو ارز دیجیتال هم فعالیت دارم.
چرا ماست بند رو مثال میزنی.
تو خودت چکاره ای
دقیقا همینه.قطعا ما یه ریزش سنگین خواهیم داشت.حتی پایین تر از 23 سنت.و در واقع این صعود اصلی نیست و صعود بعد از هاوینگ انجام میشه.حتی ممکنه بیت در سال 2023 بین 18000 و 35000 رنج بزنه اما حتما یه ریزش داره.البته منم نقد نمیشم و فقط نوسان میگیرم. اما یه مقداری برای خرید اصلی نگه دارید چون با یک سوم مبلغ الانتون میتونید خرید بیشتری داشته باشید.
شیر تو شیره![]()
![]()
![]()
![]()
![]()