حجم معاملات روزانش همچنان بالای ۸ میلیون دلار . کیف پولهای بیبی دوج و فلوکی چک کردم . صرافی gate بزرگترین هولدرجفتشون هست . امکان نداره باینسس لیستشون کنه . اون حجم بیاد بخره ک بیاد بالای صرافی گیت (نظر شخصی) ! حالا شما دومین هولدر بونک نگاه کنید . یک کیف پول ناشناس که حدود ۱۱ درصد بونک در ۷ روز پیش ناگهانی خرید زده . واقعا عجیبه . من فکر میکنم باینسس هستش البته صد درصد نظر شخصی بندس و این حرفا ملاک خرید خودتون قرار ندیدن . من از هفته ها اول که بونک ساخته شد هروز هولدراش چک کردم … دقیقا ۷ روز پیش این ظاهر شد .
هولدر اول و هولدر سوم با اسم مشخصه یکی کیف پول چند جانبه بونک و یکی خزانه داری بونک ولی هولدر دوم ناگهان بوجود اومد وسط این دوتا . بی نام و نشون ..
خودتون یزره فکر کنید .
ادمین لطفا تایید کن .
چک کردم درست میگی شاید هم از قصد اینکار کردن که ما همچین چیزی فکر کنیم .در هرصورت آینده بونک روشنه
من مطمئنم این داره راه شیبا رو میره.اول همه رو نا امید می کنه.بی سرو صدا.یه دفعه ای لیست میشه و صفر کم می کنه
انرژی زیادی استفاده میکنی زحمت و درد سر میکشی امیدوارم اخر کار خوشحال باشی انقدر انرژی داری نا امید نشی ولی بازم ارز دیجیتال هیچ قائده نداره اینقدر وقت میزاری خدا نا امیدت نکنه.
عزیزم کسی ک پولشو یک جایی سرمایه گذاری میکنه باید اطلاعات کامل داشته باشه از جزییات و سوابق و مقدار خرید فروشها و به روز پیگیری کنه . شما حتما خیلی پول از دست دادی بخاطر پیگیری نکردن از جزییات و اطلاعات … پس مهمه .
آینده ی بونک روشنه. ولی طمع نباید کنند دوستان. بخرن. سود داد، سیو سود کنن.