تحلیل و پیش بینی از بازار

ماشالله اینجا چقدر شلوغ شده :smiling_face_with_sunglasses: همینطور ک گفتم اینجام شلوغ میشه و شد
افرادی ک اینجا بودن قبلا حتما نظرای من رو خوندن ک گفتم بیت زیر ۱۵ نمیره ب دلیل این ک تورم امریکا کمتر و کمتر میشه نرخ بهره رو هم کم میکنن و بعد متوقف
ارز فلوکی همینطور ک گفتم میترکه و دارندگانشو خیلی خوشحال میکنه شیبای دوم فلوکی و الون هست
دلیلش؟
دلیلش اینه ک کیف پول کوین بیس رو توی اتراسکن دیدم ک هنوز کوین بیس لیستش نکرده ولی کیف پولش هست نزدیک ب ۱۷۵ روز
دقیقا مثل الون، الون هم کیف پولهای بایننسو تو اتراسکن داره نزدیک ب ۱ تریلیون و خورده ک هنوز بایننس لیستش نکرده
پس نتیجه میگیریم ک این دو ارز دست گنده های بازاره و مال اوناس و حتما و ۱۰۰٪ جامپشون تو سال ۲۰۲۵ هست
برای الون 0.0002 رو متصورم
و برای فلوکی 0.01 متصورم
چرا این عددا ک برای بعضیا خیالی هست رو میگم
یک مارکت کپ کلی بازار تو سال ۲۰۲۵ بالای ۶-۷ تریلیون و حتی شاید بیشتر میشه و این اعداد الان میشه رویا
صرافیا اگر لیستشون کنن ک حتما میکنن بازم میگم این اعداد ک الان مییینین میشه رویا
حمایت ایلان از فلوکی توکن سوزی بیشترش در اینده تبلیغات زیادش در اینده ترند شدنش تو توییتر و…
پس ب اینده خوشبین باشید و این دو الماس ناب رو بیشتر داشته باشید

یعنی شما میگید این رو نگه دارم. انگار که اصلاً این سه میلیون و پونصد هزار تومن و نداشتم ؟ خدایا باورم نمیشه . یعنی من پولدار میشم ؟

یعنی شما میگی نگه دارم .سه میلیون و پونصد تومن دارم ازش. میره بالا . چقدر میشه یعنی؟ تا کی نگه دارم

از دو ماه دیگه حرف بزن ۲۰۲۵ بخوره تو سرت

دوست گرامی باید در نظر داشت که تا سال2025 چقدم ارزهای دیگه و جدید ایجاد میشه و هرکدومم سهمی از حجم مارکت میبرن

برادر ارزها هیچ کدام قابل پیشبینی نیستند
در واقع سرمایه‌گذاری ریسکی میباشند

از داخل تراست ولت
صرافی غیر متمرکز پنکک سواپ
اسمارت چین انتقال بده به کیف پول و بخر