من همون روزی که بیت تورنت سه برابر شد یک رو زقبل فروختم ۷۰ میلیون ازدست دادم چیلیز خریدم ،چیلیز که توضررم ولی اگه براعصابم مسلط نباشم دیونه میشم این بازار نیازبه صبر داره این ارز اینده خوبی داره این گفتم برای کسانی که احتمالا ضررکردند یاسود نکردند
ارزچیلیز ارز خوبی وقابل رشد صبر کنید امیدوارم باصبر ضرر من جبران بشه وهمگی شما به سود تپل برسید
منم دقژقا مثل تو شدم.بیت رسید یه ۸۰تومن فروختم اومدم چیلیز خریدم اران بد تو ضررم.
ایشالا که جبران میشه و بیشتر سود میکنی برادر. داداش بنظره من آدم باید سرمایش رو بین چند ارز خوب تقسیم کنه نه اینکه همش رو یه ارز بخره هر چقدر هم اون ارز خوب باشه. اگه سرمایتو تقسیم کنی حتی اگه یکی دوتاشون هم رو به پایین باشن یکیش که رو به بالاست ضررت رو جبران میکنه.
دقیقا. دیگه مثل قدیم تحلیل تکنیکال زیاد جوابگو نیست
اکثر رشد ها دلیلش خبر مثبت نسبت به اون ارز هستش
فقط هولد حداقل شش ماهه
بنظر من
چیلیز
دوج
بیت تورنت
پاندا
ریپل
بایننس
پولکادوت
کاردانو
لینک
سوشی
اگه یه سرمایه گذار باشه
دو میلیاردش رو اینا سرمایه گذاری کنه
بدون شک سال ۲۰۲۵
کم کم کم صد میلیارد کاسبه
دوست عزیز شما بهتر از من میدونی این بازار اگ ب خودت مسلط نباشی دووم نمیاری توش همش حسرته اگ بفروشی حسرته نفروشیم حسرته،من خودم بیت تورنتو رو ۸ خریدم رو ۳۸ فروختم الان شده ۱۰۰ تومن خب اگ نمیفروختمش سودم خیلی بیشتر میشد ولی ب سودم قانع شدم و فروختم،شمام اصلا فکرشو نکن ب استراتژیت ایمان داشته باش بخای فکرشو کنی ای کاش نمیفروختمو و نمیخریدم ک اصلا داغون میشی،ایشالا ضرراتم جبران میشه ب زودی
موفق باشید