مشاوره سرمایه گذاری

آیا میدانید شیبای بعدی خود شیباست روزانه و هفتگی و ماهانه ده ها نهنگ وارد مارکت شیبا می‌شوند آیا میدانید تنها ارزی که پتانسیل رشد چند ده میلیون درصدی داراست فقط و فقط خود شیباست چون با نظم و دارای برنامه های کاربردی و به روز هست از قدیم هم روال بازار طوری بوده که تنها ارزی که دارای نهنگ بوده رشد میکرد اکنون هر ارز تازه وارد که مارکت میشه از نام بزرگ شیبا استفاده می کنند برای جذب مخاطب جملاتی مانند قاتل شیبا یا شیبای بعدی و امسال اینها دوستان شیبای بعدی خود شیباست آرزو دارم نوروزی که پیش رو هست کلی سود کرده باشید و این سود فقط با شیبا امکان پذیر خواهد بود یا حق.

چند ده میلیون درصد ! پاستیل شیبا اشغالترین توکن در کل ارزهاس. تموم شدس .سودشو داده و تمام . در بهترین حالت شاید ۳۰ درصد دیگ مثبت بزنه. جم کن بچه. ۲ روز وارد بازار شدی ۲۰ دلار شببا خریدی چرندیات بخورد آدما میدی‌ . آماتور ساده :rofl::rofl::rofl:
بعد یک چیز دیگ بونک اگر بخواد بگه شیبا بعد یا از اینجور حرفا واسش افت داره .. زشته اصلا بونک با عظمت اسمشو کنار پاستیل شیبا اورد . پاستیل شیبا بعد از ۱ سال ۵۰ درصد در ضرر … بونک بزرگ بعد از ۴۵ روز ۱۲۰۰ درصد در سود ..
پاستیلتون خیلیارو بدبخت کرده . محکومه به نابودی .
یکی از دوستامون از لفظ پاستیل شیبا استفاده کرد واقعا برازندشه :ok_hand::rofl::rofl:

همه دارن از شیبا فرار میکنن .. تو تازه خریدی ؟ داری تبلیغ میکنی ؟ همین الان برن کامنتا اونجارو بخونن آبرو خودت میره … زودتر خروج بزن . شیبا در حال نابودیه.

دیگ بابای شیباهم شیبا نمیشه چه برسه به خود شیبا .وقتی یک ارز رتبه و مارکتش بالا میره سوددهی و رشدش منطقی میشه و از رشد های فضایی خبری نیس

کامنتهای شیبا الان خوندنیه شیبا هیچی نداره بونک چند صدبرابر شیبا با ارزشه. خیلی جالبه کامنتی که هیچ معنی نداره و سم پاشی هست سریع لایک میخوره
صد در صد شما ۴ یا ۵ اکانت فیک داری .
زودتر ایشون ریپورت کنید .
یعنی خریدن ضایعات و کود سودش ازشیبا بیشتر هستش .

چرا رفتار بچگانه میکنی ؟ چه بخوای چه نخوای شیبا ارز خوبی هست و رشد خودش داره و سود عالی میده ! شما تو این بازار آمدی که سود کنی! نیومدی فقط و فقط طرفداری کنی که عزیز دل ! با ارز که ازدواج نمیکنند! اینایی هم که میاند از bonk بد میگند اونا هم بچه سال هستند ! چه بخوان چه نه bonk میاد بین ۲۰ ارز برتر بازار زمان بر هست طول میکشه حتما ولی آینده وجود داره و همه متوجه میشند! الان هم فقط و فقط برا بیت هست بازی در میاره همه توکن ها همین جوری هستند دیگه ماشالله خودت و دوستان بیشتر از ما بلدید و نیاز به توضیح نیست ولی بیایید حرفه‌ای باشیم مهدکودک نیست که از شما انتظار نداشتم واقعا چون میدونم حتی کم علمشو داری این بچه سال ها هم ول کن ! هر کس خواست بخره نخره من و تو که هولدرش هستیم و خیلی از دوستان دیگه ! کسی بخواد به حرف کسی حتی من و شما گوش کنه بخره یا بفروشه و خودش قدرت و علم تحقیق کردن نداره بگذار ضرر کنه یاد میگیره یا از این بازار میره ! جز تحقیق کردن در سایت خود ارز در تویتر در تلگرام در مجله های خبری مجازی ارز دیجیتال و دیسکورد خود ارز نکنه بهتره ضرر کنند ! این همه طولانی تایپ کردم چون میبینم ارزششو دارید که وقت بگذارم و اینو بگم خدمتتون که خودتو درگیر نکنی عصاب خودت رو از بین ببری ! هولدر ایرانی هیچ ارزی رو بالا نمیتونه بکشه اونی که نهنگ اینجا نیست باشه هم اصلا میخنده میره ! پس نگران خراب شدن ارز نباش هیچ تاثیری نداره تبلیغ هم میکنی لطفت هست که چهار نفر دیگه سود کنند

تنها کاری که ارزهای دیجیتال کرد انداختن آدم ها به جون هم و چند دستگی بین آنها بود خیری دیگ نرسونده

بجز اول صحبتت .. باقیشو احترام میذارم به سخنت ‌ :folded_hands::heart:

اغلب افرادی که توو این صفحه هستن از شیبا و سودش جا موندنلذا از روی عداوت هر لحظه آرزو میکنن که شیبا از بین بره و …
از طرفی دارن خودشون رو با بونک و امثالهم فریب میدن و توو رویاپردازی هاشون اون رو یه چیزی شبیه شیبا میدونن
دریغ از یه کم اطلاعات در مورد پروژه ی شیبا و آینده ای که در انتظارش هست
من به همه ی اینها عرض میکنم که خیلی دیر نیست
هنوز هم میشه با شیبا آشتی کرد

توو با تحریف شیبا و تیمش فقط داری بیسوادی خودت در زمینه ی رمزارزها رو به نمایش میذاری