دوستان چند روزیه اینجا سر نزدم پایینتر هم گفتم لوپر تا محدوده ۳۷ و ۳۸ اصلاح داره حالا روی ۴۰ یا پاینتر هم خردید مهم نیست چون در کل هنوز روندش صعودیه.
طبق تحلیل اندیکاتور kdj که بررسی کردم خرید و فروش در تعادل هست …
یه ارزی هم معرفی میکنم برای خرید میان مدت سود خوبی میده در چندین حوزه از جمله وب۳،دیفای،گیم فای،هوش مصنوعی ،دکس،اینترنت اشیا و چند تای دیگه که حضور ذهن ندارم خلاصه ارز خفنی هست و برای نگهداری چند ماهه سود خوبی میده حتی زودتر از این زمان هم به سود خوبی می رسید …
اسمش VIDT هست و از کوکوین میتونید بخرید اگر هم از ترست ولت ترید می کنید میتونید با پنکیک بخرید از مارکت کپ اسمش رو سرچ کنید و کنتراکت رو بردارید در ولت و پنکیک وارد کنید با بی ان بی چنج کنید .
پر سود باشیم قیمتش نسبت به حجم کل ۱ میلیاردی سکه خیلی کمه در زمان نگارش متن ۰.۰۵۱ هست
شرلوک جان نظرت راجع به متیک بگو لطفا
والا من از لایک و دیسلایک ناراحت یا ذوق زده نمی شم شکر خدا رفتم تو محدوده ۴۳ سال و دیگه خیلی چیزها برام هیچ جذابیتی نداره اینو اگه کسی شرایط من رو داشته باشه میفهمه .
فقط وقتی بنده گفتم هنوز در مدار صعودی قرار داره و فعلا رندش صعودی به خاطر این حال الانش گفتم که تو این شرایط بازار امروز ۱۵ درصد مثبت خورده .
من این شرایط امروز رو پیش بینی می کردم ولی خو ممکنه خیلی از دوستان با دیدن این دیسلایک ها در مورد خرید به شک بیفتندو از سودش جا بمونن در کل با این همه تحلیل گر در این سایت و این شرایط اطمینان به حرف دیگران سخت هست
من هم ارزوی روزهای خوشی برای همتون و خودم رو دارم🥰