شما فرض کنید این ارز بشه ۱ تومن با حتی بیشتر میدونین چقدر میلیاردر به این جهان اضافه میشه ؟
من خودم دارم این ارز و / بنظرم اینا با آوردن ورژن ۲ سرمایه مردم و نابود میکنن و یا به هزار طریق دیگه میخان که یه بلایی سرش بیارن / یکم منطقی فکر کنیم
یهو میبینی ۸ ساله صبر کردی یهو ورژن ۲ میاد پولت همش میره
حاجی شما نبودی.یک راگیری گذاشتند و این قضیه تغییر ورژن کنسل شد.چیزی نمی دونی از خودت تراوش نکن
یه شخصیتی بود همش میگفت: من میدونم ما هممون میمیریم
ایران و سرشار از حاشیه کدوم ارگانی گفته ورژنه دو هی ورژن ۲ورژن۲ میکنید
تغییر ورژنی درکار نیست
عزیز من بله خیلی پول میشه و اصلا این پول در جهان موجود نیست اما با گذر زمان و پیاده شدن افرادی مثل شما و سوختن اتومات و دستی قیمت یک تومان میشه و شماها نیستین چون قبلش در ضرر یا با کمی سود فروختین و رفتین
سم پاشی نکن بابا جم کن برو بساططتو یک جا دیگ پهن کن هم خود تو کم کم ۲۰ میلیارد توکن ازش داری
اگر اطمینان داری پولت میره و این ارز رو هنوز داری پس کودنی بیش نیستی به حرف ■■■■ و ابله هم اعتمادی نیست آقا محسن
من خودم هم دارم این ارز رو / منظورم اینه فرض کنید این بشه ۱ تومن یا بیشتر چقدر مولتی میلیاردر اضافه میشه به این جهان؟ اصلا با سیاستهای سرمایه داری نمیخونه!! فقط تو روستای ما هزاران میلیارد ارز اینجوری خریداری شده / من آرزوی خیر دارم برای هموطنانم ولی در کل اینا پس از مدتی میان تغییر ورژن میدن مثل لونا که خیلیارو بدبخت کرد
این فلوکی داره امده اینجا حرف بی خود میزنه برو تا تارومارت نکردم بدجای پا گذاشتی
با اولین صفر سوزی نصف هولدراش جا به جا میشن و با صفر سوزی دوم ۹۰ درصدشون پس این جوریا نیست که شما میگی شیبا ثابت کرد که همه هولدراشو پولدار نکرد فقط ۱۰ درصد که روش مونده بودن و طمع نکردن پولدار شدن
مثلا چندین نفر میلیادر بشن چی میشه مگه,خب کسب و کار که بهتر میشه برا دنیا هم خوبه,چون من و تو پول زیاد داشته باشیم هر کدوم یه فعالیت اقتصادی راه میندازیم,بعدشم این همه میلیادر تو یه روستا نیست که,تو کل جهان پخشن که اصلا مشخص نمیشه,بعدشم مگه کم بودن ارزایی که خیلیا رو زیر و رو کردن اینم یکیش
عزیز همون لونا هم هردو تا ورژنش روبه رشده