دوستان انرژیتون افت نکنه .
کسایی که دسترسی به اخبار دارن لطف تو صفحه به اشتراک بزارن .
الان کل ارزها قرمزن .پس اتفاق خاصی نیافتاده .
ولی تجربه این چند روز نشون داد وقتی شروع به رشد میکنه راحت مقاومتها رو رد می کنه .تعداد هولدرهاش زیاده اگر هولدرها هم تبلیغات کنن کمک خوبیه برای رشد قیمت .
فقط پول مازاد و دید بلند مدت سرمایه گذاری کنید .باور کنید نیاز نیست خیییلی پول وارد کنید تو صرافی ایرانی با ۱۰۰ هزار تومن هم میشه خرید کرد .
بعضی ها که میگن ما این تعداد داریم رو در نظر نگیرید. خیییلی از ماها کارگریم و درگیر مشکلات زندگی ۱۰۰ هزار تومن هم برای خیییلی امکان پذیره هستش .پس اگر تحقیق کردید و به نتیجه رسیدید که بخرید ناراحت نشد که پول که آوردی. کمه اگر بخواد رشد کنه همون ۱۰۰ هزار تومن هم اکی هستش و رشد کنه کمک خوبیه
توی ریزش بهترین وقت خرید هست .
دقیقا درست فرمودین،تو این شرایط بهترین راهکار و ارایه دادین،هر شخصی به اندازه اندکی سرمایه وارد کنه چه از طریق صرافی ایرانی چه در کیف پول تراست ،دوستمون درست میگه ،منم به نوبه خودم از تمام عزیزان خواهش میکنم سرمایه ای که باهاش رمز ارز میخرید اصلا ربطی به معاش زندگیتون نداشته باشه و پول مازادی که اصلا لازم ندارین رو وارد کنین ،به هیچ عنوان زیر بار قرض از این و اون نرین دوستان ،خیلی از اشخاص و افراد هستن که با اندکی درآمد دارن معیشت میکنن ،خواهش میکنم که به حرف هیچ کسی گوش نکنین فقط و فقط پول مازاد به اندازه بسیار کم وارد کنین ،ارزوی من برای تمام عزیزان بهترینهاست ،پر سود باشید
بیشترشونم یا دارن دروغ میگن یا دارن آرزوشونو اینجا میگن مثلن یکی اومده بود میگفت یه میلیارد دالار خریده ده اخه ک..س..کش اگه یه میلیارد دلار تو کل موجودیش بود الان تو بایننس لیست پس اصلن کسیو که مقدار دارایشو گفت باور نکنین نه اینجا تو هیچکدوم از صفحه ها