حدود دو سال پیش ۲۰۰ دلار بیبی دوج کویین به درخواست یکی از دوستان خریداری کردم به واسطه اعتمادی که به اون شخص داشتم .
تبدیل شد به ۸۷۵ دلار .
ولی طمع کردم و سرمایه من به ۱۴۰ دلار کاهش یافت . حساب کردم اگر اون زمان فروخته بودم و در نقطه های سقوط بیبی دوج . سه پله ورود میکردم با ۸۰۰ دلار . الان با این رشد حدود ۲۶۰۰ دلار ناقابل معادل ۱۱۷ میلیون کاسب بودم . ولی فقط تونستم ۵۲۸ دلار به دست بیارم . یک عده خیالپرداز دراز گوش متوهم مدام میگفتن کمربندها رو ببندید . وقت یک تومانی شدن است وقت لیست شدن توی صرافی بایننس است. تصمیم گرفتم در مقابل این کافرهای بیخدا ایستادگی کنم و مردم رو از چنگ توهماتشون نجات بدهم . بنابراین رفتم سراغ علم و لطف خدا منو به پیر خرابات ارزهای دیجیتال مبدل کرد
گفتی دراز گوش یاد بابات افتادم چطوره خوبه حالش؟ اگه یونجه لازم داشت خبر بده
دوست عزیز داستان کارمزد این وسط چی میشد…اگ بخوای ده بار کارمزد بدی ک نمیصرفه
این جور ارز هارو باید فقط یک بار خرید و تا هدف مد نظر نگهداری کردی
خوش بذگره عاقل جان همه ک نباید پیر خرابات باشن یه عدام مثل من باید دل به دریا بزنن توهمی باشن تا برای مدت 5سال تو اندی ثانیه از پنج سال یهو بایننس بزنه لیست و بترکه درسته توهمی هستیم اما مثل هم نیستیم تاریکی روشنی باهم جورن ولی هیچ موقع یقه همو نمیگیرن فقط میچرخن تا نوبتشون برسه درسته هولدر بودن ادم متوهم میخاد چون اگه تو در یکسال ترید یه ارز 2500دلار سود کردی یه هولدر تو 5سال ممکنه 20ملیون دلار سود ببره این بازار روزی شناختم که دوج یک ریالی تو دانشگاه چرند میدونستم ولی یک ملیون خرید اون زمان منم زندگی ساده خودم نداشتم الان تو ناف نیویورک الان داشتم با یه ماشین bmw دور دور میکردم حالا با این نتایج ببین کی توهمی هست
با احترام کامل
با دو سال پیر خرابات بازار کریپتو شدی…؟
عجب…
آفرین تعبیر خوبی بود ولی متاسفام از اینکه با گوش کردن به حرف هم نوعان خودت ضرر کردی. پس سعی کن با فکر خودت جلو بری.
پس اسمت را باید میذاشتی پیر خرفت ارزهای دیجیتال
پیری…من خریدم و توسود ۱۵۰درصد هستم و به تحلیل اشخاصی مثل تو نه گوش دادم نه میدم با تصمیم تو نخریدم که باتحلیلت بفروشم و روزی هم که خرید زدم بیخیال اون پول شدم که خرید زدم،الانم اگه جاییت میسوزه که یه کم دیر تشریف آوردی یخ بزار،البته فصل سرماست میتونی از آب لوله استفاده کنی،عضویتت وقتی ۲۴ساعت شد بعد بیا سیگنال بده،بعدشم،با فروش هموطنان عزیزمون هیچ تاثیری در روند نخواهد کرد که دنبال موقعيت خریدمیگردی،انشالله چندریالی شدن بی بی میبینمت،یا حق همه پرسود و پرپول،)(((((ناظر جان تایید کن لطفا)))))
دراز گوش تویی اتفاقا که گوش دادی به حرف بقیه و الان اونا رو مقصر میدونی. دراز گوش مخملی
اینجا جای جلف بازی نیست بچه
دمت گرم پیری
هر روز یه کامنت بذار
![]()
![]()
![]()
مدتی بود نخندیده بودم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()