با توجه به قانون جدیدی که کمیسیون اوراق بهادار و بورس آمریکا تصویب کرد، توی بول مارکت جدید تمام دیفای هایی که حالت استک کردن دارن مثل پنکیک و یا شبیه اش مثل biswap, شدیداً مورد توجه و افزایش قیمت قرار میگیرن. پیشنهادم اینه که پروژه های بدرد بخور دیفای مثل پنکیک سواپ رو از دست ندین ![]()
![]()
برعکس متوجه شدید
آیا استیک کردن ارزهای دیجیتال در آمریکا ممنوع میشود؟
شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) در حال بررسی #ممنوعیت استیک کردن (Staking) ارزهای دیجیتال برای سرمایه گذاران خُرد است، آقای Brian Armsttrong مدیرعامل CoinBase، این گمانهزنی را مطرح کرد که اگر سازمان SEC، استیک کردن را ممنوع کند ممکن است بازار ارزهای دیجیتال را از نظر رشد از مسیر خارج کند.
آقای آرمسترانگ تاکید کرد #استیککردن از مهمترین بخشها در صنعت ارزهای دیجیتال است این به سرمایه گذاران این امکان را میدهد که به جای استفاده از بانکها و سایر نهادهای متمرکز، داراییهای دیجیتال خود را کنترل و با سپردهگذاری، سود دریافت کنند.
پاسخ شما رو دوستمون Farhad physic دادن، به نظر من sec کار درستی کرد. دلیل این کار همین جلوگیری از سوداگری متمرکز بود. ولی دیفای روش کاریش و اعمال قوانین اش از طریق نظرسنجی انجمنی که داره هست. حتما دیدین که مثلا پنکیک سواپ میخواد تغییری در تصمیم گیری پروژه داشته باشه میاد نظرسنجی میکنه و هرکسی به اندازه داراییش میتونه رای بده. اینجوری قدرت دست یک شرکت نیست و از اجماع آرا کار انجام میشه. در نتیجه من فکر میکنم حالا که اینطوری شد مردم بیشتر از دیفای استقبال میکنن و امیدوارم امثال ما که واردش شدیم سود کنیم از این قضیه. ولی به هر حال در بلند مدت همه پر سود خواهیم بود. انشاالله.