بررسی بیبی دوج

اولا خبر توکن سوزی پیش خور شد
همه اومدین چیشد پس و …
دوما تویی ک بیبی دوج داری هی میایی چرت میگی ی محاسبه سر انگشتی کن دیگ
1/600/000حدودا هولدر داره بیبی دوج
کمه کم نفری ۴۰میلیارد دارید
اگر بشه ۱ تومن یا ۲تومن باید کل پول مارکت رو جمع کنن بدن به شما ها
من خودم دارم بیبی دوج ی مقدار گرفتم بمونه چندسال دیگ

انقداینجا تو مخ هم وطنت نرو بگو فلوکی کلاهبرداری بیبی دوج میترکه احترام بزارین به هم

میدونی داستان چیه منم اولش ورود کردم‌به این بازار اینجوری حرف میزدم ای بشه فلان توکن ۱تومن من میلیاردر میشم
درضمن با شیبا مقایسش نکنید میدونی چرا؟ چون تیم شیبا رو هر ارزی برن میترکه رو چه ارزایی میرن؟ ارزایی ک هولدر کم‌داره و کسی زیاد نمیشناستشون
پس کل زندگیتو نده بیبی دوج بگیر
درضمن فلوکی خیلی خفنه من رو تارگت ۰۰۵ میفروشمش حالا هرزمان که میخواد بشه ۰۰۵
هولد بلند مدت کنید مطمن باشید سود خوبی میکنید
موفق باشین :green_heart:

داداش منم هم فلوکی دارم و هم بیبی دوج ولی بخدا دوس دارم هر دو هم حسابی رشد کنن اما واقعیت رو باید پذیرفت الان بیبی دوج سر زبونه تا بقیه ارزا کوچه و خیابون و بقالی و اداره و همه جا بیبی رو میشناسن فلوکی هم ارز عالی و خوبیه. امیدوارم همه پرسود باشن.

مگ شیبا و دوج بالا رفتن کل پول مارکت دادن به اونا؟چی میگین شماها؟

داداش گلم سلام صبحت بخیر اولا تو بازار کریپتو نباید رو ارز خاصی تعصب داشته باشی دوما به هیچ عنوان نباید تک ارز بشی چون حماقت محضه سوما بیبی دوج قرار نیست همه رو میلیاردر کنه فقط ۵ درصد از هولدراش جز میلیاردرهای آینده میشن و باتوجه به اینکه من خودم دو سال هست هولدرشم تارگتم ۱ تومنه اونم نه الان تا پایان سال ۲۰۲۵ به چند دلیل من این تارگت رو گذاشتم دلیل اول بیبی دوج جز ارزاهای نسل سومی و ضد تورمی هست یعنی هرچی زمان ببره ارزشش بیشتر میشه به تناسب تراکنش‌های خرید و فروش توکن بیشتری رو میسوزونه در حالت عادی روزی ۸۰ تریلیون سوزونده میشه از طریق توکون سوزی اتومات که با رونمایی از پورتال توکن سوزی در ۲۴ بهمن ماه گفته میشه روند توکن سوزی شتاب و سرعت بیشتری خواهد داشت ،دلیل بعدی هولدرهای وفادار و محبوبیت بیبی دوج در شبکه های اجتماعی هست اگه نمیدونی بدون czمدیر عامل بایننس گفته برای لیست شدن ارزی چیزی که برای ما مهم و جز عامل های اصلی هست هولدرهای اون ارز هست باتوجه به این آیتم‌ها انتخاب من بیبی دوج بوده وایمان و باور قلبی دارم همه هولدرهای واقعی و وفادارش رو خوشبخت میکنه ،۲سال پیش یک سری نادان و سبک مغز تهمت کلاه برداری به این سلطان زدن و باعث ضرر خیلی از ایرانی ها که خدا ازشون نگذره اما من به حرف یک ایرانی اعتماد کردم که زمانی هیچ کی نمی‌دونست بیبی دوج چیه اون جز اولین هولدراش بود هرجا هست خیر ببینه و موفق و موید باشه فردی بود به نام امید دوران،حالا هرکسی بنابه استراتژی که داره مطمعنا از بیبی دوج سود خواهد برد .

درود بر شما دوست عزیز حرف هات تا حدودی درست ولی اینکه میگی هر کدوم کم کم 40میلیارد اونم درست ولی هر کسی نمیتونه تا یک ریال بیبی رو نگه داره یکی زیاد خریده یه صفر کم کنه میفروشه اون یکی روی دو صفر پیاده میشه خلاصه خیلی ها از این قطار بیبی دوج جا می مونن دوما اگه تو صرافی مثل بایننس لیست بشه حجم معاملاتش روزانه 2میلیارد میشه و روزی 6کواد راحت میسوزونه

اخه قربونت برم چرا حرص میخوری یه تومن هم بشه زمانی میشه که مثلا همون 40 ملیارد تومنم هم بشه هیچ ارزشی نداره اینا رو قیمت امورات الانشون میخاد چند ساله دیگه پول بگیرند

اگر بشه ١ تومن كه ماركتش همين نميمونه دكتر

$SHIB Rival $FLOKI Becomes Most Purchased Tokens by $BNB Whales After Major Token Burn Proposal

Popular crypto publication CryptoGlobe writes about #FLOKI becoming the most purchased token by #BNB chain whales:

بیا پایین بابا هر کی هم از راه میرسه تحلیلگر میشه