اهمیت سیو سود در بازار ارز دیجیتال

انشالله که همتون پر سود باشید

ولی یه واقعیتی بهتون بگم

الان همه خوشحالن که بی بی مثلا تو این ۱ ماه حدود ۵۰۰ درصد رشد کرده همه چهچه به‌به
اما میدونید کی برد کرده ؟ برد اون کسی کرده که مثلا تو صرافی خریده
الان میفروشه سودشو میکشه بیرون و میره از اون سود استفاده میکنه

نه اینکه طرف چندین ماهه یکساله یا بیشتر داره هولد میکنه مثلا تو سوده خوشحالی میکنه اما فقط داره کیف پولشو نگاه میکنه
باز اگر بی بی بریزه تا کف ۸ صفر ۱۰ اونوقت اون سودش پریده

باز روز از نو روزی از نو
بحث سیو سوده که باید خیلی حواستون باشه و عمرتون تلف نشه
موفق باشید

پیلا جان والا ما شیبا هم داریم ولی موندم چرا رو شیبا نمیگی سیو سود کنید همش میگی نگه دارید !!! البته تا حالا میگفتی این شت کوینه ولی حالا یه کم تمایلت بیشتر شده بهش ، بنظرم یه کوچولو هم بی بی دوج بخر بزار کنار اون شیباهات بد نمیشه مطمئن باش

دقیقا درست میفرمایید

اینو به خودت بگو رو ارزی نشستی که مارکت کپ فعلیش ۷ میلیارد دلاره بخواد فقط یه سود ۱۰۰۰ درصدی بده باید مارکت کپ ۷۰ میلیارد دلاری رو ببینه بعدش تو گروه شیبا مدام میگی طلا و جواهر و الماس‌، الان اومدی اینجا تو ارتش بیبی دوج میگی سیو سود .منی که دوساله هولدرم حتما استراتژی بلند مدتی براش دارم که تو سقف تاریخیش موجودی حسابم شد ۳۰۰۰دلار باز نفروختم .

تو هم که هولدره شیبایی وقتی شیبا ریخت پس اشتباه کردی موندی میدونی واقعیت چیه اینکه فکر میکنی خیلی میدونی

من هولدر بیش از یکسال این ارزم ،دید من دوسال هس اصلا هم به کیف پولم نگاه نمیکنم با این سودها هم خوشحال نیستم تا ۱ تومان نشه نمیفروشم حالا تو هی خودتو بکش ،هر روزم با افتخار اضافه میکنم ،اگه بیبی دوج اسکم هم بشه و پولم نابود بشه بازم ناراحت نمیشم چون به این ارز علاقه دارم

اینجا همه باسواد و بالغ هستند.برو صفحه خودت شیبا و اونجا نصیحت بکن!البته آنجا هم رکورد دیسلایک خوردن فعلا دست خودته از بس کامنتهای چرت گذاشتی:face_with_diagonal_mouth: