سلام و عرض ادب.
توي پست قبل خيلي ساده گفتم مياد پايين و توي اون پله ها براي هولد خريد كنيد. و واگه از اون عدد ١٢٣٠ تا ١٢٤٠ امد پايين و كندل تايد داد كامل از بازار خارج بشيد و صبر كنيد تا زير ٧٥٠ بياد. حالا چيجوري بايد تاييده بده بايد اولين كندل زير اون خط قرمز بره و كندل بعديش هم ١ روز زير اون كنل بسته بشه. حالا كي شروع به رشد ميكنه . ببيند كندل اول توي ٤ساعته كه با فلشA مشخص كردم از خط سبز خارج شد ، بايد صبر كنيم تا كندل دوم هم كه با B مشخص كردم بالا خط سبز بسته بشه كه نشد و امد پايين. پس بايد ما حواسمون به ٢تا كندل باشه چه براي صعود و چه خارج شدن از بازار. بنظر من از گپ خالي كه توي محدود ١٣٠٠ هست بالا ميره تا ٢٠٠٠
پله اول از دست رفت. آماده باشيد كه شروع داره ميشه
آقا سعید خیلیا مثل من متوجه حرفات نمیشن جان مادرت ساده بگو چه خاکی بسر بریزم؟
عزیز الان بازار رو فاند منفی داره میاد پایین دلیلش هم استیبل کوین بی یو اس دی و بایننس هست که sec بهش گیر داده ، منتظر بازگشت نباشید فعلا
سلام. من ميدونم ريزشي هست. ولي اين بنده خدا ها بلد نيستن نوسان بگيرن. ما هنوز خط روند صعودي هفتگي رو از دست نداديم. درسته توي تايم هاي پايين خط روند صعودي شكسته شده ولي بلند مدت نه. من اين پيام رو براي هولدر ها گذاشته بودم كه پله اي خريد كنن. چون هيچ خداي نميتونه بگه از اين عدد بالا ميره. ما يه گپ خالي توي محدوده ١٣٠٠ تا ١٣٩٠ داريم بايد اونجا رو پر كنه بعدش بره بالا. اگه دقت كرده باشي من گفتم توي محدوده ١٢٣٠ تا ١٢٤٠ اگه تاييده داد كه زير اين عدد وايستاد كامل خارج بشن. اون خط روند صعوديه. دوستان اگه روي اون پله ها خريد كنن نهايت ضررشون توي ١اتريوم نهايتش ١٥٠ تتره كه ميشه تقريبا ٦ ميليون. ولي الان اگه صعود كنه كه تا ٢٠٠٠ ميره. والا نميدونم چي بگم بعضي وقتا ميگم يكم خودم بلدم برم همون نوسان رو بگيريم چيكار داري ب اين كارا. بازم خودتون ميدونيد هركاري كه دوست داريد همون رو انجام بديد. انقدري كه من ميدونم روي اون پله ها برميگرده چون حمايت هاي خوبيه توي تايم هاي مختلف. موفق باشيد و پر روزي✋
درود و سپاس فراوان🌹
درود،خوب ایشونم داره میگه ریزشیه فعلاً، البته با تحلیل و تکنیکال،،وشما با فاندامنتال
آقا سعید یعنی تا چه قدر میاد پایین و احتمال بالا رفتن باز هست یا نه
اقا سعید سلام میشه یک راه ارتباطی معرفی کنید میخواستم سوالاتی مطرح کنم و مزاحم بقیه نشم . ممنونم