اولا حفظ سرمایه مهم ترین اصل بازاره دوما لندکروز و شاسی بلند هم پیشکش اگر هم شد که چه بهتر ولی دوستان دیمی خریدو فروش کردن شما و سود ناچیز دلیل بر استاد بودن نیست این ها تله هایی هستند که بزرگان بازار میزارن واسه عوام دون پاشیدن پس اگر میدونید راهنمایی کنید اگر نه دیگران رو هم گمراه نکنید نه بترسونید نه امید واهی دانش مهمه تو این بازار شوخی هم نداره احساسات هم نمیشناسه دلش هم واسه من و شما نسوخته درکل مواظب باشید اول حفظ سرمایه وبادانش معامله کنید فکر یک شبه پادشاه هلند شدن رو هم از سر مبارک بیرون کنید تا موفق بشید
دوست گرامی اگه منو می شناختی کی هستم و عسلویه چکار می کنم هیچ وقت چنین شوخی نمی کردی که دو تا کاربر دیگه عکس شکلک بزارن ، ولی اشکال نداره ، سوال من اینه ، دو بار خرید و فروش کردم ۵۹۰۰ خرید فروش ۷۴۰۰ ،،،، بعد ۶۲۸۰ خرید فروش ۶۵۱۰ ،،،دوباره ۶۲۰۰ خرید ، آقا حسین این خرید و فروش شانسی نیست آگاهی و شناخت از بازاره ، به نظر شما راه درست چی بود ؟ هولد کنیم دیگه اصلا دست نزنیم هر چی شد شد ، باید هوشمندانه عمل کنیم فردا جلسه تورم آمریکاست، احتمال یک ریزش سنگین هست شاید مثبت باشه یک صعود قوی در هر دو حالت باید آماده باشیم
منوی چیزی به شما نگفتم دوست عزیز اما دفعه آخر شما 6200خرید داشتی یعنی الان تو ضرر هستی منم خودم 6180 خرید کردم نوسان گرفتم 6300فروختم حالا دو اردر داشتم که یکی رو زده دومی هم گفتم بهش احتمالا برسه یک پله دیگه هم راه داره که بخرم اما نه پیشنهاد دادم نه چیزی در کل برعکس شما من میگم باید احتیاط کرد نه اینکه از ترس تو دام بیفتید به هر حال موفق باشید هرجا که هستید منم مثل شما کار میکنم تهرانم شاید جمله کولر روشن رو بخاطر ترس از هواپیما اشتباه گرفته باشم درکل عزیزید همه واس من
بالاخره صعود قوی داریم یا ریزش سنگین ؟ بنده خدا تو تکلیف خودتم نمیدونی . در ضمن عسلویه کار کردن هنر نیست . هنر اینه که با شش کلاس سواد بالاترین منصب رو تو کشور داشته باشی
خب بگو ببینم کی هستی نکنه ریس سازمان انرژی اتمی هستی ؟
مگه جواب این سوال نزد من و شماست که تکلیف خود بدانیم یا ندانیم ، امروز CPI آمریکا ساعت پنج عصر به وقت ایران مشخص می شه ، که می تونه در روند بیت بسیار موثر باشه ، عسلویه دومین قطب اقتصاد کشور هست چطور این نظر رو می دی؟
آفرین درسته ، چجوری فهمیدی ؟ حتما دیشب وحی فرستادن ، انرژی اتمی کی عسلویه اومده که ما بی خبریم؟ نه حسین آقا رئیس انرژی اتمی پیشکش خودت ،کار ما برق هست ، من و چند نفر از همکارانم مهندس برق هستیم که برق قسمتی از پارس جنوبی رو مدیریت می کنیم ، حسین آقا بهتر نیست یک سوال را با لحنی بهتری بپرسی ؟ نمی دونی اینجا جای عمومی هست صد نفر کامنت رو نگاه می کنن ؟
ناصر خان با حاشیه ها کاری ندارم فکرم نکنم کسی نیته تمسخر داشته باشه.
ولی شما اگه حرفی هست جوابه خودتو بده مقامو رتبه و شغله شما هر چی هست چه ارتباطی به دیگران داره گرچه این رفتار تو این مملکت دیگه باب شده.
دیروز یکی نزدیک بود زیرمون کنه گفتیم هواست کجاست؟؟ گفت اگه بدونی من کیم اینجوری حرف نمیزدی. گفتم ببخشید پس یه دنده عقب بگیر یه بار دیگه بیا زیرمون کن
خخخخخ ولش کن اینم بحث کرد باهاش میشه حکایت گرگ و خ آخرش میگن باید زندانی بشی چون نباید بحث کنی با…خخ