چرا هرچه بدبختی توجهان مال ما ایرانیهاست تایه اصلاح میکنه ایرانیها ۸۰درصدشون میرن برافروش بعد میان میگن چنددرصد ازمون کارمزد گرفت بیچاره شدیم خوب مغز متفکر وقتی میبری داخل کیف دیگه چرا فروش میزنی وقتی یه ارزی داره خبر میده که من دارم توکن میسوزنم تو چرا بفروشی که بعد بیای دادبیداد بکنی الانم که کل ارزها تو اصلاح هستن خواهشا فروش نزنید چون فروش شما براما هم ضرری نداره که داریم التماس میکنیم یه نهگ کوچک هم بیاد کل توکن شماهارا خریداری میکنه فقط فروش شما به ضرر خودتونه بیبی دوج را فکر میلیاردی بکنین نه میلیونی آینده روشن ازآن اونی هست که صبر کرد (صبر ایوب میخواهد ؛؛؛عمر نوح )
مشکل ما ایرانیها ادمهایی امثال تو هست دوست عزیز که با قاطعیت تمام میگی هدف بعدی ۰۶۵ است . خب اگر نرفت چی ؟ هزینه ای که متحمل کردی به دوستان چیمیشه از نظر وجدانی ؟
دوست داری بفروش کسی جلوی تورو نمیگیره ولی این ارز برا هولد کردن بخر وتارگت خود رو مشخص کن.
طرف بگه خودتو بنداز تو چاه تو باید بندازی .پس عقلی که خدا بهت داده چی .من که سالی یه بار میام تو این گروه تا حالادو میلیون بار دیدم که گفته شده با حرف کسی خریدو فروش نکنین. به نظرم اونی که این کارو می کنه وضرر می کنه همون بهتر که خوب نقره داغ بشه
دوست عزیز اگه سواد درستی داشته باشی جوابتو تو همون کامنت نوشتم دیگر نیازی نیست جواب قانع کننده برای تو داشته باشم