تاثیر بیت کوین بر شیبا

این بیت لعنتی اگه ی تکونی بخوره شیبا شروع ب بالا رفتن میکنه ولی داره دست پا میرنه نمیدونم چرا حمایت نمیکنه ولی احتمالا تا دو سه روز اینده بیت شروع ب بالا رفتن بکنه

بیت هم تکون بخوره برای شیبا فرق نمیکنه،من اگه بیت میخریدم سودم بیشتر از شیبا بود، بیت بیش از ۸۰ درصد رشد کرد و از ۶۲۳میلیون تومان به ۱ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان رسید ولی شیبا هیچ حرکتی نکرد، یعنی بیت اگه ۲۰۰ درصد رشد کنه شاید شیبا ۵۰ درصد بتونه بالا بیاد البته اگه بیت ۱ درصد بریزه شیبا ۱۰ درصد میریزه، در ریزش ها با ضریب ده باهاش هماهنگ

بنام‌و بیاد خداوند غنی و علیم
حافظ زمان و زمین
یاد میکنم ،این بیت کویین عزیز امشب تا ساعت یازده می‌شود مرز بین بیست وچهار هزار بالای زمین ،تشکر از همه تحلیل گران مثبت و نو اندیش،بینا ،سالم، پایدار و عمری ۲۵۰ ساله داشته باشید
،و یک آینده نگری دیگری هم در خصوص پادشاه پادشاهان ارز دیجیتال برای پنج سال آینده، که همه چیز دست خداست ان شاالله ان شاالله، بیت به مرز ۱۵۰۰۰۰دلار حداقل خواهد رسید،مستتدام باشید ،علی یارتون، اول و آخرش نیتتون فقط خدا باشه،پس علم بهتر از ثروت است

سفره ابولفضله داداش؟!!!

فکر کنم خدا این پیامبر رو همین امروز فرستاده .
بروز و کت و شلواری هم هست . میتونه با گوشی هم کار کنه .
دما گرم خدایا .

راست میگه خداییش

قربونت بشم این درصدها رو از کجا میاری اخه فدات بشم تو قیمت ریالی دوتا متغییر داره یکیش ارزه یکیشم قیمت دلار چرا واقعا با این اطلاعات کم وارد این بازار شدین حقتونه هرچی ضرر میدین بیشترم باید ضرر بدین که بفهمین بدون اگاهی وارد این بازار نشید