همیشه ۳ ۴ تا ارز داشته باشید مثلا گراف کاردانو شیبا مثلا شیبا ریخت گراف با کاردانو صعودیه ضرر اونو جبران میکنه یا ۳ تاشون میره بالا اگه یکیشون ۰ شد پولت ۰ نشه اون دوتا دیگه رو داشته باشید بیینید ۳ ۴ تا ارزو داشته باشید من الان تو سبدم ۶ تا ارزدارم واسه هولد ۱ الی ۲ سال ۶ تا ارز دیگه دارم ترید میکنم از ۳۰۰ تومن شروع کردم الان … سرمایه دارم چندین برابرش کردم با این روش![]()
توی کدوم صرافی ترید میکنی؟ و سوال بعدیم اینه توی چه کیف پولی ارزهاتو نگه میداری؟
خودم صرافی mexc و کیف پول تراست استفاده میکنم، به نظرت امن و اوکیه اینایی که هستم؟
من تو کوکوین ارز دارم تراست نداشتم متا مسک دارم فک کنم تراست امن باشه
اره کار درست همینه.تک ارز بودن دچار فومو میکنه و احساس عقب ماندگی از سود کردن وسوسه جابه جایی بین ارزهای مختلف و هیجانی عمل کردن و ایجاد پتانسیل زنجیره ضررهای پی در پی .این عامل رو باید از بین برد.
مشخص بود از آرزوت گفتی،ک یه پولی داشته باشی این کارو بکنی. اگه تریدری بودی که سرمایشو چن برابر کرده اینجا نبودی.۳ ساله بیشتر از ۴۰ تا ارز دارم همچین چیزی نگفتم، یه دوره سود کردم حالشو بردم اما خیلیاشو بازار پس گرفت ازم، البته منظورم اونایی ک هولد کرده بودم.هرچی رفته بود برگشت.مثلا چین لینک ۶ دلاری خریدم قبل بولران ۲۰۲۰ تا ۵۰ رفت نفروختم حالا دوباره برگشته ۶. پس خالی نبند
سید جان گراف چی میشه به نظرت؟
مقاومت ۱۷ رو رد کنه تا ۲۲ میره بدون در نظر گرفتن قیمت بیت یا اصلاح میکنه تا کانال ۱۵ و ۱۳؟
چون پامپ قبلیش بدون در نظر گرفتن قیمت بیت ۷۰درصد رشد کرده این سوال رو میپرسم.
ممنون
سید جان ۱۷ رو رد کنه امکانش هست تا ۲۲ بره یا اصلاح میکنه و داخل کانال بین ۱۵ تا ۱۳ رنج میزنه و بعد از کف سازی و اصلاح حرکت میکنه؟؟
چون پامپ قبل نشان داد با الگوهای رفتاری بیت حرکت نمیکنه و تو مسیر نزولی بیت صعود کرد.
خدال ع ن ت ت کنه بهم تو این بی پولی ۲۰میلیون ضرر زدی با تحلیلت
امیر اقا به نظرم با توجه به تولید فلگ در 1 ساعته امکان ادامه رشد بیشتر هست اما ممکنه بریک اوتها در تایم بالاتر شکست بخورن و به صورت کوتاه مدت وارد منطقه رنج بشیم.با کریپتو باید کریپتویی برخورد کرد به خاطر عمق کم بازار. ما میتونیم در ادامه و طی نوسان منتظر تارگت 0.285 باشیم. ناگفته نماند هنوز پتانسیل اصلاح تا محدوده 0.13 هم وجود دارد و احتمال اون برابر صفر نیس به نظر من .