دوستان من خودم یکی از هولدرهای بیبی هستم ولی خواهشا خیالبافی نکنید یه سری دوستان با حرفهای فضایی شما ها میرن وام و قرض می کنند به …ف میرن بی بی به خواد یه دفعه ۱تومن بشه مارکت میره رو هوا بیت کویین باید لونگ بیاندازه یه کم واقعه بین باشید
این هنوز نسبت به پارسال ۵۸ درصد پایینتره قیمتش. تازه پارسال تعداد سکه هاش دوبرابر الان بوده. چطور ممکن نیست؟ تازه دلارم دوبرابر پارسال شده. تازه بیت الان ۲۲ هست. زمانی که بشه ۶۰ هزار مارکت بزرگ میشه به اندازه کافی.
سعید جان سلام من نه اهل تخیلم نه فضا نوردم دو سال پیش بیبی دوج رو خریدم با دید سرمایه گذاری تا پایان سال ۲۰۲۵ وطبق برنامه توکن سوزی و پتانسیل هدفی که براش تعیین کردم ۱ تومنه و با همین حجم معاملات راحت میتونه تا پایان سال ۲۰۲۵ هر واحد بیبی دوج ۱ تومن باشه
شیبا توکنش بیشتره شد بي بي چرا نشه
دوست عزیز همه اینو میدونن فقط باید همکاری کنیم تو توکن سوزی الان هیچ ارزی این قابلیتو نداره که هولدرها بتونن تو رشد این ارز تا اینقد دستشون باز باشه وگر ن با این تعداد نوکن تقریبا ۱تومن غیر ممکنه مگر اینکه بیت ب ۵۰۰ هزار دلار برسه
کسی توقع یک تومن شدنو نداره ولی یک ریال یا حتی نیم ریال دور از دسترس نیست
یهو یه تومن نمیشه وقتی حجم معاملات زیاد شد توکن سوزی شدت می گیره الان روزی نزدیک به ۶۰ بیلیون می سوزه با حجم معاملات نزدیک به ۵۰ میلیون دلاری که سالی ۲۰ کواد میشه فکر کن حجم معاملات ۴ برابر بشه تو دو سال ۹۰ درصد توکناش سوخته میشه
اگه اسکم نشه آینده این ارز روشنه
سعید جان چرا امکان نداره؟
چه دلیل عقلی
و چه دلیل منطقی و محاسباتی و تخصصی باعث میشه چنین مستند جرعت داشته باشید نظر بدهید؟
اقا سعید زمانی بیت کوین و بازار آن استارت خورد را بررسی کن
یارو چند ده بیت کوین داد تا یک پیتزا بخوره
آن یکی از مالکان چند 75میلیون بیت کوین را دریک فلش گم کرده
و اصلا کسی میدانست بیت کوین که چند هزار تومان کسی نمیخرید، تا 64000دلار قیمت پیدا کرد؟
سعیدخان کی گفته و تضمین کرده و قانون مصوب کرده هیچ ارزی از بیت کوین نمیتونه عبور کنه؟
واما بی بی دوج با این سرعت توکن سوزی خیلی زمان نمیبره تعداد توکن ها خیلی کم و محدود تر میشه و اصلا تردید نکنید هولدرها ونهنگ های غول پیکر این توکن را حتی بالای یک تومان میرسانند، سیو کن و یادداشت کن
دلایل عقلی و محاسباتی
اولا در این چند سال هیچ ارزی بعداز بیت کوین و دوج کوین و شیبا، اینقدر پرطرفدار و جذاب و هولدر نداشته
دوما بدون استثنا هیچ میم کوینی تا حالا دیده نشده با این سرعت، اقدام به توکن سوزی کنه
نتیجه چی میشه سعید خان؟
یعنی زمان زیادی نمیبره بی بی دوج جذاب، جذابتر و زیباتر و دلرباتر میشه
، دوستان اینها نظر شخصی بنده هست، نه تبلیغ خرید و فروش
همیشه در هربازاری اول با عقل و تدبیر دادوستد کنید، سپس سرمایه را وارد بازار کنید.
مگ شیبا و دوج رفتن بالا این اتفاقا که میگی افتاد؟؟؟لطفا درست راهنمایی کن منم بفهمم