مدیر محترم سایت ارز دیجیتال: توجه
توجه![]()
خواهشا مشکل بروز رسانی سایت رو برای همیشه حل کنید.آخه ما چه گناهی کردیم که برای تبادل دانسته ها و اطلاعات با هموطنان وارد سایت میشیم و چندین روزه که اکثرا با صفحه زیر روبرو میشیم. خروج و ورود مجدد به صفحه میزنیم مشکل حل نمیشه.!!رفرش میکنیم درست نمیشه!! چکارباید بکنیم؟!آیا شما خودتون اصلا سایت و چک میکنید؟ لااقل اگه مشکل فنی یا چیزی هست این مردم رو قابل بدونین یه اطلاع رسانی براشون انجام بدین ![]()
![]()
.
سلام و عرض ادب، فرمایش شما کاملا درست است،من هم هر موقع وارد میشم یا مطالب تکراری میبینم یا قیمتهای غیر واقعی
واقعا همینطوره قیمت لحظه ایش پایین تره از مبلغ واقعیش!!!
متاسفانه برنامه و سایت مشابه نداریم و این سایت و مخصوصا اپش افتضاح شده
یعنی فقط میشه گفت تو ن…اموسه اونی که دیسلایک میکنه طرف دعا میکنه یا ارزو میکنه واسمون این میاد دیسلایک میکنه چقد ادم میتونه حرامزاده باشه که واسه هموطناش بدبخواد توف توذاتت
شاهین، یکی دو روز پیش به نیت اینکه یه کار مثبت درحق همه دوستانم و هولدرای بامرام بردارم، یک توئیتی رو درصفحه آقای CZ نوشتم و با عبارات احترام آمیزی درخواست کردم که برای خوشحالی هولدرا و طرفداران بیبی دوج این ارز رو در آن صرافی لیست کنید.بعد کپی اون توئیت رو این صفحه هم گذاشتم که بچه ها نظرشون رو بگن.اینجا چند نفر چنان مسخره ام کردن که واقعا هاج و واج موندم.فقط چسبیده بودن به اینکه چرا عبارت معظم رو برای احترام به صرافی بایننس استفاده کرده بودم.البته من از کلمه معظم واقعا منظور خاصی نداشتم و همینجوری نوشته بودم![]()
![]()
عزیزم. تو اجتماع اگه همه خوب و باتربیت باشن.. دیگه تفاوتها بی معنی میشه.. ادب از که اموختی… از بی ادبان… پس به دل نگیر که حتما درصد زیادی از دوستان بواسطه زحمت نوشتن متن انگلیسی که برای مدیر صرافی بایننس نوشته بودی. شمارا مورد ارزیابی مثبت قرار داده و شما بدان همیشه در همه جا ولو اندک انسان بدخواه وجود دارد. که خود باعث تمایز بدان از خوبان است.
سلام احسنت واقعا به روزنیست من چندین مرتبه اعلام کردم که رتبه ارز بی بی دوج درکوین جک ۶۸ شده ولی همچنان ارز دیجیتال رتبه ۲۱۴ رانشان می دهند