هرچی اکانت احمد و آبی گفتن اصلا گوش نکنید به هیچ وجه این دو اکانت چندتا اکانت فیکم دارن با اسم های دیگه که میان تاید یا رد میکنند این توکن اگه میخواست یک دلار بشه حداقل رشد که میکرد ثابت میموند نه اینکه بدتر بریزه و برگرده سرجاش
خب من هم نظرمو درباره ی شما میگم هرچی اکانت حقیقی و سرباز و وحید وجود داره سمپاش و دروغگو هستند. استاد احمد و دکتر ابی بارها اینجا از برنامه های لونا گفتن و پشتیبان گرم سرمایه گذاران بودند. استاد هم ک گفته 30درصد روی شبکه سرمایه داره
بیکارم بیام با چندتا اکانت که چی بشه؟! بنده نه عقده ی لایک و دیسلایک شمارو دارم و نه برام مهمه. بنده اینجا فقط راهنما هستم . این ارز اگه در قیمتی که گفتم خرید کردید صد در صد در سود هستین که نیستید!!! چون جای خرید در قیمت مناسب سمپاشی کردید!!!
این برنامه نویس ها میخوان مفتی وبدون پشتوانه این برسونن به یک دلار یه پروپزال داده بودن هر50عددustcتبدیل بشه به یک عدد که رای نیاورداینها میخوان ازجیب من شما بدزدن این بکنن یک دلار من اون روز هم گفتم خدمت دوستان برای نوسان گیری خوب هست آزموده راازمودن خطا هست نوسان بگیرید نزارید این چشم بادامیهاکلاه سرتون بزارن
چرا تارگت میدید
واقعا گوسفندازتوباهوشتر هست هرچی سرت بیاد کمه برات