ساعت پنج عصر یه اخباری مخابره میشه و ب احتمال زیاد تاثیرش رو تمام ارزا میذاره(تایم تاثیر ساعت هفت غروب)
این حمله نهنگ ها فقط یک معنی داره
نظراتتون:
صعودی![]()
نزولی ![]()
ببخشید من تازه وارد این بازار شدم و زیاد سر در نمیارم بردارم برام اندازه 40 ملیون تومان سولانا خرید کرده الان با این حرفه شما من باید بفروشم یا بزارم بمونه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم چون کل دار ندارم همین 40ملیون هست
سلام
اگه کل دارو ندارتو آوردی تو این بازار اونم تک ارز ک بشدت اشتباه کردی.اما اگه بخوای با جزییات بهت بگم باید بگی تو چه قیمتی خرید زدی
نگران سرمایت نباش چون توی این مارکت سوخت نمیره بشرط صبور بودن
آخه چرا الکی به مردم میگی این بازار سوخت نمیره…مگه همین بازار نبوده که سولانا از ۲۸۰ اومده الان ۲۴…چجوری در این بازار سوخت نمیده آخه…ملتی که اون بالا خریدن هنوز منتظر نشستن به اصل پولشون برسن…بعد شما به طرف امید واهی میدی…انداختن دیگران در دام جدید و اسیر کردن مردم تبعات خوبی نداره…
دوست عزیز…یه مطلب رو خدمت ات میگم…که خیلی ها وقتی ما ورود کردیم بما نگفتن…این بازار سود هم میده…ولی ممکنه صبح هم پاشی و ببینی پول ات نصف شده…هیچ چیز تضمین شده نیست…و کسی پاسخگوی شما نیست…پس اگر اطلاعات کافی نداری…اصل پول ات رو گرفتی یا سود ناچیز طمع نکن…و مبلغ ات رو بکش بیرون…و بزن به یک کار آبرومند و درست…که سودش خیلی بیشتر ازین بازار مکاره هست…البته اینو برادرانه بهتون گفتم…چون دوس دارم چیزی رو که به بنده. نگفتن من به دیگران بگم…البته صلاح کار خویش خسروان دانند…موفق باشید