با سلام واحترام
من قبلا گفته بودم درصورتیکه عدد24650 را رد کنه
تا 30000پرواز میکنه
حالا مثل اینکه داره همین اتفاق می افتد
خدا راشکر
که همه دارن خوشحال میشن
کیفتون پر از پول
شاد وپیروز باشید
تایم فریم ۸ ساعت بهتره یه نگاه بندازی در صورتی میتونه بره ک یه کندل خیلی قوی بزنه بدون شدو ولی کندل ۸ ساعت اصلا چیز جالبی نیست احتمال ریزش ب شدت زیاده
خب این که گفتن نداره اینو همه میدونن که بیت مقاومت ۲۵رو بشکنه راحت وخیلی زود اعداد بالاها رو میبینه
خدمت همه دوستان عرض کنم تعداد تمامی سرمایه گزاران ارزهای دیجیتال تا ابتدای سال ٢٠٢٢ یعنی تا پایان ٢٠٢١ رقمی در حدود ٤٠٠ میلیون نفر بوده که در زمان اوج قیمت بیت کوین این جمعیت حجم بازار را به دو تریلیون دلار رسانده اند. براساس امار در پایان ٢٠٢٢ جمعیت این بازار منهای نهادها و موسسات حقوقی بالغ بر ٨٠٠ میلیون اعلام گردیده است. دو برابر شدن جمعیت سرمایه گزاران در حالی ظرف یکسال بالغ بر دوبرابر گردیده که سال ٢٠٢٢ بازار نزولی بوده و حجم بازار از دوهزار میلیارد دلار به ٤٠٠ میلیارد کاهش یافت. یعنی یک پنجم ٢ تریلیون جالب است بدانید استارت ضعیف صعودی شدن بازار از ابتدای ٢٠٢٣ ظرف یکماه حجم ٤٠٠ میلیارد دلاری را ظرف یکماه به حدود ١٢٠٠ میلیارد دلار رساند. از ابتدای سال ٢٠٢٢ کشورهای زیادی در شرف افتتاح ارز دیجیتالی ملی کشور خود هستند. تعدادی از کشورها دستگاههای خودپرداز ارزدیجیتال نصب که فقط ایالات متحده بالغ بر ٣٠ هزار دستگاه نصب نموده است. توضیحات فوق بدان معنی است. که چنانچه بطور واقعی بازار کریپتو در کانال صعودی قرار بگیرد. ایندفعه رشد بازار و حجم نقدینگی ورود به این بازار مانند سالهای قبل قطره چکانی نخواهد بود. اینکه شما اخیرا شاهد هستید به محض رشد بیت کوین ظرف ٢٤ ساعت قیمت ٢١٥٠٠ به بالای ٢٤٠٠٠ میرسد. حکایت از هجوم تعداد بیشماری از سرمایه گزاران است. خلاصه مطلب این است که. چنانچه اتفاقات ناگواری مثل جنگ یا بیماری همانند کوید ١٩ و امثالهم اتفاق نیافتد. ایندفعه به علت عمومی شدن شناخت این بازار بین مردم کره زمین. قیمتهای موجود که جلوی نمادها نوشته شده. تنها یک خاطره از انها خواهد مانند. پس اینقدر دنبال تحلیل و سیگنال نباشید. اماده برای ماههای اینده. و کم کم هولد و با مبالغ کم تعداد نماد و مقدار سرمایه تان را افزایش دهید. چه بسا در اینده ای نزدیک حجم کل پنج تریلیون دلار را هم جلوی چشم خود ببینید. خدا نگهدار همه شما عزیزان