من فقط موندم یه عده فازشون چیه که میگن بیت صعودی شده چرا بی بی دوج سود نمیده! لامصب!!! بی بی دوج 300 درصد سود داد دیگه میخوای به کجا برسه! شماها انصافا از کدوم دهاتی اومدین اینجا؟! بی سوادی هم حدی داره! تصور یک عده از کریپتو به قدری مضحکه که آدم نمیدونه به حال اینها بخنده یا گریه کنه! طرف میگه بی بی دوج چرا نمیره بالا. یارو فکر کرده قراره شب بخوابه بیدار شه ببینه 200 هزار تومنی که از فروش گوسفند پس اندازه کرده قراره به واسطه سرمایه گذاری در بی بی دوج بشه 200 میلیارد تومن. برو بابا دلت خوشه
ننتو بفرست پیش طرفدارای بیبی دوج:joy:![]()
![]()
با کلیت حرفتون موافقم ولی درکل درست نیست که بی دانشی بعضی اشخاصو با توهین جواب بدین اونمدر حاای که اصلا نیازی به ابن نیست که حتما شما لخوایین جواب بدین اصلا ما همه دهاتی شما به تنهایی بچه منطقه یک تهران من و شما هم از روز اول دانش و اگاهی فعلی رو نداستیم شاید اون بنده خدا دقیق نمیدونه کریپتو کارنسی رفتارش چیه نباید با این لحن بهش بتوپبن و توهین کنید
دادا این یک شبه میلیاردر بشی هست من نمیگم رو بیبی دوج میشه یا نه ولی من پروف مالی یکی از نزدیکان سر زرنگی یک شبه با نزدیک به ۴۶۰میلیون سرمایه یهو شد یک میلیارد و سیصد میلیون
ببند در …تو، بدبخت عقده ای
به قول این دوستمون بچه بیا پایین چیزشعر نگو
برو تحقیق کن ببین افراد درجه یک دنیا دهاتی بودن یا شهری ، منتهی متاسفانه یه سری از دهاتی هایی که مهاجرت کردن به شهر نتونستن بچه هاشون و تربیت کنن مثل تو که بی ادبی
اولا قدر اون الف وسط اسمتو بدون!
ثانیا تو که خیلی ادعات میشه نمیفهمی که ۳۰۰درصد واسه یه ارز که برنامه داره و تیم خوبی پشتشه هیچی نیست
ثالثا قدر همون الف رو بیشتر بدون!!!
رابعا سواد نداری اصلا حرف نزن چون کسی نمیگه لالی
خامسا قدر همون الف رو بیشتر از قبل بدون!
سادسا بیا پایین سرمون درد گرفت