وقتی ما یک چیزی میگیم دوستان ناراحت میشم,کسی میاد اینجا پیام میزاره که فلوکی داره،منم دارم وقتی دیروز گفتم داره پایین میاد بخاطر دوستان گفتم،دیروز از ترند خارج شد،برای سعود دوباره باید اصلاح کنه،حمایت مهمی روی 042 داریم اگه حفظ کنه که خوبه اگه نه میره برای 034
بابا به تو چه آخه تو چرا کاسه داغ تر شدی تو هنوز مفهوم هولدر و تریدر رو نفهمیدی ،اقاجان خیلی ها به ۱ سنت و ۱ دلار فکر میکنن اونم بلند مدت ،تو چرا خودتو میکشی من نمیدونم سودتو کردی خوش اومدی به سلامت
داداش وقتی حتی نمیدونی صعود با کدوم ص نوشته میشه چجوری تحلیلتو باور کنن این ملت بدبخت![]()
طرف شاید حواسش نبوده صعود با س نوشته یا شاید دوست داشته اینجور بنویسِ،این دلیل نمیشه ک طرف بلد نی ،بهتر نی خودخواه نباشیم و ملت و مسخره نکنم؟!!
شما اگه چیزی نگی مردم نمی گن لالی
من سریع تایپ میکنم واسه همین
دوست عزیز من سریع تایپ میکنم واسه همین،نصف سرمایه ام روی ترید هست همش چشمم به چارت و معاملاتم هست،خیلی از دوستان سرمایه اندکی دارن واسه همین راهنمایی میکنیم که متضرر نشن وگرنه منم مثل بقیه میتونم برم پی زندگیم
تو مگه گه خور ملتی آخه؟ حتما باید درشت بارت کنن تا گورتونو گم کنین؟ سود کردی فروختی گمشو برو پی کارت. عجبا
مگه تو گه خور ملتی آخه؟ حتما باید درشت بارت کنن تا گورتو گم کنی؟ سود کردی فروختی گمشو برو پی کارت دیگه عجبا. محض اطلاعت من همین الانشم چهاربرابر تو سودم تا چشمت دربیاد