تحلیل فلوکی

سلام دوستان جهت تحلیل فلوکی بعد از ۳ ساعت بررسی در تایم فریم های۳۰ دقیقه و ۱ ساعته و ۴ ساعته و روزانه به این نتیجه رسیدم که از همین محدوده یا کمی بالاتر یا کمی پایینترآماده صعود شارپی هستیم چرا؟
چونکه الگوی پرچم صعودی تقریبا در تمام تایم فریم های مذکور در حال تکمیل و آماده پامپ شدن تا .000096.یا کمی بالا یا کمی پایین خواهد بودضمنا توییت های ایلان ماسک میتونه به روند شدت بیشتری بده.من خودم روی .000051. اضافه کردم.البته اینو بگم که با ایچیموکوو cciو macd هم بررسی صورت گرفت .خواهش میکنم از شما با پول مازاد وارد این بازار بشین و خریدتون رو انجام بدین که یه وقت اگر یک درصدتحلیلم fail (فیل)شد مدیون دوستان نشم و فقط بتونین بیشتر صبر داشته باشین چونکه خداوند با صابرین است.التماس دعا دارم از تک تک تون و با سودی که کسب میکنین نیازمندان رو هم دستگیری کنین و منم تو کار خیرتون شریک باشم.آرزوی بهترینها رو دارم براتون و منم از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید.دوستدار همتون(تلاشگر)

اخیرا فلوکی ازچهارصفر12به 36 رسیدبعد ریزش کردوچهارصفر20رادید.همه ناامیدشدن واکثرا پیاده شدن .مدتی رنج میزد بین 18تا23.بعد پامپ سریع انجام داد تاچهل وبعدکمی استراحت ودوباره پامپ تا70.مجددا بازگشت زد وفعلا هم رنج بین 47تا53…طبق روند باید منتظرپامپ باشیم…
برای بیت کوین هم مدتی بین 21و22 رنج داشتیم واکثرا از ریزش بیت تا ده هزار دلارصحبت میکردن اما به 25رسید.

باهات موافقم الگو پرچم رو زده از بالای کانالش هم خارج شد البته چون حجم معاملات کمه قدرت کندل ها هم زیاد نیست 53500 الان یه مقاومت هست هست و 57 هم مقاومت بعدی و بنظرم تا حجم درست نخوره شرایط همین رنج و ضعیف میمونه