سیو سود یا خرید؟

گوش بده ببین چی بهت میگم بیت سقف کانال uyt قرار داره حداقل باید تا 24050 الی 23800 اصلاح کنه منطقه(y) اگرم میبینی الان داره رنج میزنه و مقاومت میکنه میخواد هفتگیش رو خوب ببنده الان سه روزه داره اینکارو انجام میده هفتگی بسته شه تو اون قیمتی که گفتم اصلاح میکنه و بعد حرکت به سطوح بالاتر چرا چون دو الی 4 روز دیگه خط متحرک uyt به سمت بالا حرکت میکنه واونموقع بیت اجازه داره به سمت خط fde حمله کنه و از ماهیانه هم برات بگم که داره بد بسته میشه وماه بعد احتمالا بیت به سمت 20850 باید اول حرکت کنیم بعد از اون نقطه به سمت 35000 شروع به حرکت خواهد کرد ونکته آخر اینکه سقف کانال d یا همون روزانه 26435 هستش و نباید الان بیت به اون نقطه حمله کنه چرا چون اردر شورت در این نقطه خیلی زیاده واگه اینکار رو انجام بده الان خیلی زود بیت بعد از برخورد به سمت 19300 ریزش خواهد کرد و منطقه 35000 کنسل خواهد شد (فقط برای اینکه از سردرگمی دربیای )

ممنون داداش قربانت

توروخدا کانال تلگرام اقای سازی بگو تا بیام اونجا

تا بیشتر از علم وآگاهیتون استفاده کنم

سلام ممنون از تحلیل هایی که میدید استاد انشالله گه همگی قدر شمارو بدونن

ممنون ار راهنمایتون بزرگوار

الان ساعت 6 صبح اردرهارو نگاه کن وبعد چارت و نگاه کن من وقتی سیگنال میزارم مثل بقییه بعدش فرار نمیکنم میشینم وقتی برخورد کرد بهت خبر میدم تا بسوزی الان خوب چشات و باز کن چارت و نگاه کن من کسی نیستم از اینجا برم دلیل پرو شدن شما هم ساکت موندن خیلیاست، اوکی تنهایی پیش میرم

هوپ فولی ازت ممنونیم. به حرفهای چرند و عوامل صرافی ها توجه نکن. خدا بهت سلامتی بده

تحلیل قابل اعتماد

ممنون، مثل همیشه عالی👍🏻

جناب هوپ همیشه ادمای خوب بدخواه های بیشتری دارن ، که نتیجه سوختنشونه اون حجم از حسادت، باشد که بمانید و ببینند و بسوزند.
تا چششونم دراد
اینا باید برن خاله خاله بازی کنن نمیدونم اینجا چه غلطی میکنن جز چرت و پرت گفتن

حاجی تحلیل اتریوم داری روکن وگرنه برو توصفحه بیت انشا بنویس