دوستان سری قبلی که بیت به 25 هزار نزدیک شد، منظورم چند ماه پیشه، الگوی کنج نزولی تشکیل داد و از همونجا ریزش کرد تا 15 هزار ، این بار بیت کوین توی تایم فریم 4 ساعته الگوی مثلث افزایشی رو تشکیل داده و موج سومش هم رو داره تکمیل میکنه، امیدوارم این بارم مثل سری قبل از الگوی ایجاد شده تبعیت کنه و مقاومت 25 هزار رو بشکنه، البته در 70 درصد مواقع این اتفاق افتاده و بعد از شکست این ناحیه دوباره به همین ناحیه پولبک میزنه و باز رشد میکنم، در صورت شکست این ناحیه وارد بشید و اگه اختیار بیشتری دارید بذارید توی پولبک وارد بشید
عزیز اشتباه زدی ریخت
نه دادا، گفتم که در حال تکمیل موج سوم هستش، ضمنا گفتم در ۷۰ درصد مواقع مقاومت شکسته میشه، این یعنی احتمال داره یه نهنگ یا یه فاندای بد مسیر رو عوض کنه، عکسم گذاشتم ولی نمیدونم چرا برا خودم بالا نمیاد، نمیدونم دوستان می بینن عکسهایی که از چارت گذاشتم ، اگه براتون عکس ها قابل رویته لایک کنید،ضمنا با توجه به بی اعتمادی که این بازار ایجاد کرده نمیشه به ضرس قاطع بگیم که از الگو تبعیت میکنه، امیدوارم که تبعیت کنه و دوستان سود کسب کنن، بازم تاکید میکنم قبلن هم گفتم که بیت تا وارد کانال ۲۴ هزار نشه احساس خطر نمیکنم و اینم بگم حد ضرر بذارید، اگه خط روند صعودی شکسته بشه احتمالا تا حمایت بعدی یعنی ۲۲ هزار و پونصد اصلاح داریم، خط روند بکشید توی تایم فریم ۴ ساعته به محض شکسته شدن و کندل تاییدی زیر خط روند و برگشت به زیر خط روند از معامله خارج بشید اونم بصورت پله ای ، نظر و حسم اینه که بیت کوین روند صعودی خودش رو ادامه میده
کجا ریخت ک تو میبینی ما نمیبینیم؟ شاید واسه تو ریخت…