تجربه و تحلیل در بازار ارز

متاسفانه یک جمله ای بود من دوس نداشتم عنوان کنم ولی به هر حال میگم‌ شاید ناخوشایند باشه ___ این جا که من دوسال هستش دارم کامنت میزارم و کامنتا رو بررسی میکنم تحلیل های دوستان رو میبینم ___ حالا یکبار توی روند بازار که صعودی بودش و فانتوم کف قیمتیش بود تونست یک برگشت عالی داشته باشه آقا میثم هم همراهی کردن و روندی که مشخص بود حالا اینجا یاد گرفتین آقا میثم تحلیل بده تحلیل ارزهای دیگه بده وقتی روند ارز مشخص هست دیگه شما فک نکنید آقا میثم گفت ایشون فهمید و تحلیل گر شدن … امیدوارم به آقا میثم و مابقی برنخوره زود الان بیان جبهه بگیرن در ضمن وقتی توی حمایت ها پله ای بخرین و توی مقاومت ها رد کنید و توی اصلاح واحد اضافه کنید قول صددرصدی بهتون میدن توی ضرر که نمیرین هیچی بلکه همیشه در سود خواهید بود و اگر یکدرصد سود نکردید شک نداشته باشید سر به سر میتونید خارج بشید و توی قیمتهای پایینتر خرید کنید . دیگه نه استرس دارید نه چیزی !!! اگر بالای گفته هام یک وقتی بی احترامی و لحن بدی بود عذرخواهی بازم میکنم موفق و پرسود باشید .

نه عزیزم راحت باش هر چی دوست داری بگو مشکلی نیست…
فقط ی موضوعی…
این مسائل نه ب من ربطی داره نه ب تحلیل
اکثر دوستان چون بصورت آکادمیک اطلاعات جامع کاملی ندارن و چون ترس فومو غیره و از بس دیگران توهمات خیالی براشون ساختن و از بس سیگنال پکیج فروشی کردن به اسم دوره حرفه ای دوره مینی حرفه ای دوره پلاس حرفه ای و با این عناوین و یا سیگنال های عجیب غریب…

برخی از دوستان هم با توجه به اطلاعات و سواد دانش لازم در حوضه کریپتو کارنسی اطلاعات بجا گذاشتن

اما توجه ب این موضوع نداشتن که اکثر دوستان غریبه با اصطلاحات دنیا مالی و بازارهای آنلاین هستن و درک مطلب نسبت به اطلاعات بجا به اندازه کافی ندارند و باید مطلب عامه پسند قرار بگیره…
و موضوع بعدی دوستان اکثرا از بس آسیب فریب در این حوضه داشتن برای انتخاب معاملات خود دچار تردید شدن
وگرنه من هم میدونم شما هم میدونی مارکت ب کدوم سمت در حال حرکت هست و میدونیم کجا ب چه صورت چه مقدار در چه ناحیه های حمایتی خرید و در کجا سیو سود و یا خروج
اما آیا همه مثل هم هستن ؟
من بعید میدونم
هرچند میدونم منظوری نداشتی که بخوای توهین کنی یا کسب زیر سوال ببری
و بیشتر هدفت راهنمایی بوده و مشورت کمک به دوستان
اگر هم ناراحت شدی چند نفر اسمم اینجا نوشتن بدون خبری نیست عزیزم و من ازت عذر میخوام
همون حرف خودت هست طی چند سال هرچی من گفتم هرجا نوشتم چرت پرت بوده از خودم در اوردم رو هوا بود
شما سعی تلاشت بزار برای اینکه اطلاعاتی بصورت عامیانه قراذ بدید و من هم ازش استفادم میبرم چون میدونم چیزهای مفیدی برای ارائه و مشورت راهنمایی دارید…

سلام شما که اینقدر خوب تحلیل بلدید چرا تو گروه نمی گید که همه سود کنن و ضرر نکنند اگر چند تا تحلیلگر خوب تو گروه باشن همه به سود میرسن و کسی هم ضرر نمیکنه

سلام …من پیامی دیگه ندادم چون از جو اینجا ترسیدم… همه این چارت ها و فلان شدن ها بر اساس احتمالاته … قبلا گروه داشتم و بعضی از تحلیلهای غلطم دیگران رو متضرر کرد و بعد دیگه این کار رو تکرار نکردم…میثم رو نمیدونم ایشون وارد تر از منه ولی خود من حاضر نیستم با چند تا خط و احتمال دیگران رو تشویق به خرید و فروش کنم … شاید هم به همین دلیل ک اسم میثم زیاد اورده شد، کمتر پیام میده، چون واقعا خیلی سخته مسئولیت سرمایه دیگران رو قبول کردن…
ب هر حال ایشون هم هر جا باشه شاد و سلامت باشه

پ .ن : خود من در مارجین همزمان شورت و لانگ باز میکنم بر اساس همین اصل خرید و فروش پلکانی !!! …به پایین بیاد در حمایتهای اصلی حجم لانگ اضافه میکنم و در بالارفتن ها از حجم کم میکنم و کم کم در مقاومتها شورت میگیرم و در بالا رفتن حجم شورت اضافه میکنم !!!..
هر پایینی یه بالا رفتنی داره هر بالایی هم یه پایینی قبلا تو بیت کوین ب مدت حدود 1 سال دایم المعامله بودم به همین روش، این بار دارم رو فانتوم انجام میدم …

اگه قصدتون کمک به بقیس که خدا جبران محبتتون رو میکنه واز نیت قلبی شما آگاه هستش، پس لازم به تشویق یا ناسزا از طرف بقیه نباشید و اگر تحلیل میکنید بی منت و خالصانه هست و در اینکه تحلیلاتون عالی و به موقع هم هست شکی نیست همیشه موفق و پر سود باشید

آقا میثم عزیز من همون اول عنوان کردم قصد بی احترامی ندارم بعدش هم من کار شما رو راحت کردم چون یکسری دوستان اینجا خودتون میبینین از شما در خواست خرید دارن یا بفروشن این دوستان حالا تا حد امکان پیشنهاد خرید و فروش بهشون ندادید ولی بعضی پیام هاشون فک کنم باعث آزردگی میشدش . به هر حال من تحلیل های شما رم نگاه میکنم و اصلا ابدا قصد بی احترامی نداشتم و برداشت بد نداشته باشید .

من خیلی راحت گفتم خرید و فروش رو __ شما عزیزم توی حمایت ها خرید و توی مقاومت ها فروش ___ پله ای بخرین و بفروشین و توی اصلاح ها واحد اضافه کنید !!! حمایت ها و مقاومت های فانتوم اینجا همیشه عنوان کردیم . بازار اگر ریخت سریع نهایت با سود جزئی و سر به سر میتونید خارج بشید ک توی قیمتهای پایینتر خرید بزنید

من چندروزی هس مطالب شماودوستان رامیخونم البته دوساله که توخریدوفروش ارزهستم اما تواین گروه چندروزی هس اومدم شماومیثم هردوتون عالی هستین فقط هرموقع که خودتون توریزش خرید ودرسود فروختیدبه دوستان هم بگید البته بامسئولیت خودشون منظورم این هست که سودیا ضررکردن شمارومسئول ندونن ممنون میشم ازتون.

اگه همه روند مشخصی که شما میگی میدونستن الان همه تو ارز دیجیتال وضعشون توپ بود
حالا یکی مثل آقا میثم داره لطف می‌کنه و هر چی می‌دونه در اختیار بقیه میزاره،شما چت میشه؟!
اگه شما اطلاعاتی داری در اختیار بقیه بزار استفاده کنن
الان دقیقا فازت چیه؟!

کاملا حرفه ای معامله انجام میدی خدای خوشم امد هیچ وقت این مدل به ذهن من نرسید…
انوع اقسام معادلات و معاملات موجود تست کردم ازمون خط داشتم ولی انصافا به نکته مهمی اشاره کردی…
نمیدونم چرا به ذهنم نرسید واقعا…

و در مجموع مرسی ک هستید چ شما چ الناز اطلاعات جامع تا حدودی آکادمیک و بجا درج ثبت میکنید…
شاید برخی دوستان در جهت مشورت استفاده کنن:blue_heart::white_heart::blue_heart: