تا زمانی که معاملات فیوچرز هست بازار همینه باید برید یاد بگیریدوگرنه همش ضرر پشت ضرر هولد هم الکی هستش رفتم آموزش خدا روشکر تو این چند روزه هم به صورت آزمایشی با یه مبلغ کم شروع کردم هم از ریزش بازار سود میگیرم هم از افزایش یک سال هولد کردم هیچی نشد ولی تو این چند وقته فهمیدم کار درست چیه شما هم برید یخورده آموزش ببینید یا یه تریدر خوب پیدا کنید معاملاتش رو کپی کنید منتظر پیام های گربه و نهنگ وپلنگ و… بقیه نباشین اینا اگر ترید بلد بودن اصلا وقت نمیکردن بیان اینجا پیام بدن امیدوارم همه به زودی ضررهاشون جبران بشه و سود کنن ببخشید طولانی شد چون آخرین پیام من تو این برنامه ارز دیجیتال بود
۱ درصد هیچ چیز نیست اما واسه یه فیوچرز کار میشه سود تپل![]()
منم قبلا دو بار سرمایه ام صفر شد از ۶ ماه پیش الان ۴_۵, روزه شکر خدا فیوچرز یکم بلد شدم سرمایه مو ۳ برابر کردم فقت و فقت فیوچرز برای تریدر خوبه من تا کراس ۱۰ کار میکنم یا ۸ ی
بعد هرچی سود کردین ۲۰الی ۳۰ درصد سود تونو ارز مثل
Babydoge
Floki
Shiba
Doge
Flow
Fil
Icp
Bch
Agix
این ارز هارو هولد کنید ۳۰درصد سود تونو بکشین بیرون بذارین تو بانک که اگه خدای نکرده ارز دیجیتال مثلا مثلا اگه ازبین رفت یا ضرر کردین صفر شد اون پول توی بانک پسنداز کرده باشین و اگه سرمایه فیوچرزو از دست دادین ارز های که هولد کرده بودین رو نگردار بالا امد بفروشید… این چیزی بود که من از ارزدیجیتال میدونستم و برای بعضی ها تازه وارد هستن خوبه گوش کنند اگه این حرفارو یکی ۶ ماه پیش بهم گفته بود الان بالای ۸۰۰ ملیون پول داشتم ولی ازدست دادم به اونای که تازه وارد هستن کمک کنید که بدبخت نشن خدا براتون جبران میکنه
یاحق