تحلیل فانتوم (Fantom)

سلام دوستان عزیزم من معمولا چند ماه یک بار میام اینجا برای بچه ها یه سیگنال میدم میتونید سیگنال های قبلیمم نگاه کنید همه دقیق بود زمانشو ببینید بعد رو چارت نگاه کنید متوجه میشید حالا الان میخوام بیت رو براتون یه تحلیل کنم بیت بالاشو زد تازه وارد هارو کشید تو بازار و کم کم شروع به ریزش خواهد کرد الان همه روی پزیشن لانگ هستن که ۲۸ تا ۳۲ خروج بزنن دقیقا اینجاست که ما باید برعکس بازار عمل کنیم پزیشن sel بگیریم دوستانی که ایچیموکو کار هستن به ابر ویکلی تتر نگاه کنن و مووینگ ۱۰۳ یا همون بیس لاین قطعا خودتون استاد هستید میدونید که ۱۰۳ ویکلی به این اسونیا نمیشکنه حداقل ۵ ۶ برخورد نیاز داره و مورد دیگه اگر کندل ها برن زیر ابر ویکلی تا ۷ ماه دیگه باید بیت صعودی بشه که با این تورم و نرخ بهره بالا که حالا حالا ها هم کم نخواهد شد بیت صعودی نمیشه پس اون هایی تریدرن لطف sel رو کم کم شروع کنن بگیرن اونایی که تریدر نیستن بشینید بازار رو نگاه کنید رو ۱۰ هزارتا خرید بزنید شاید بیت یه شدو به ۲۷۰۰۰ بزنه ولی قول میدم بتون ۲۸ رو نمیبینه پس طمع نکنید و خارج بشید . اینستای منو چک کنید خط سبزم که تو عکس میبینید ۱۰۳ ویکلی تتر هست که کاملا معتبره

همون چند ماه يه بارم نيا والو :smirking_face:

سلام نظرت در مورد ریپل چیه

میدونید چرا شما ها منفی میدین منفی مثبتش برای من مهم نیست شماها هر کسی میاد میگه بیت میره بالا مثب میدین میگه میریزه منفی میدین کسی که نخواد با واقعیت کنار بیاد ضرر میکنه منفی مثبت شماها دوزار برای من ارزش نداره کامنت قبلی کسایی که منفی دادان ۶ هزارتا رفتن تو منفی ولی کسایی که گوش کردن کف خریدن ۲ ماه دیگه میام حالتونو میپرسم من فقط دلم به حال کسایی میسوزه که با بدبختی پول در میارن سر حرف چنتا بچه مدرسه ای که ادا ادم بزرگارو در میارن پولشون پودر میشه . من سودمو میکنم حالا خود دانید

خسته نباشید. ممنون.

من نمیدونم چرا یه عده پیشنهاد رو با دستور دادن اشتباه گرفتن داداش پیشنهادتو بده برو دنبال چرا خودتو جر میدی، ای فلان وقت میام حالتونو میپرسم، توی این مدت نسبتا زیادی که اینجا بودم از این شعرها زیاد شنیدم، هر وقت اومدی در حد یه جمله شعر بگین:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

۲۸ رو دید میام میگم بهت ای کو س ک ش

واقعیت تلخه علی جون. کف این بازار ۸۸۰۰ یه گوشه ذهنت بسپار. ۵ ماه دیگه میرسی بهش

نظرتو درمورد xrpیک بار دیگه بگید چون از اون موقع نگه داشتم

اصلا نیایی و حرف نزنی خیلی سنگینتره جونکه نه تنها تو بلکه خیلی گندتر از تو هم نمیتونه با قاطیعت بگه چه اتفاقی میوفتی. حالا نظر من کاملا برعکس نظر تو هست حالا بگو چکارش کنیم.خخخخخ