سلام خدمت دوستان عزیز
من 25 روز میشه که اومدم تو این بازار و تا حالا با نوسان گیری و خرید و فروش مکرر تونستم 40 درصد سود کنم
روالمم هم این شکلی بود که تتر خریدم انتقال دادم به باینانس و از اونجا دارم با VPS خرید و فروش میکنم.
سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که اگه کیف پول دیگه ای نداشته باشم مشکلش چیه؟ سرچ هم کردم ولی همش در مورد مزایای کیف پول هایی مثل coinommi نوشته بودن. الان من میخوام تو همین باینانس بمونه. میان مدت یا طولانی مدت و شاید اصلا مرتب در حال خرید و فروش باشم. من فلسفه ی لزوم کیف پول رو درک نمیکنم.
سوال اصلیم اینه که خود باینانس ایرادش چیه؟!
اگه بفهمن از ایرانی حسابتو میبندن، بهت فرصت میدن ارزتو خارج کنی همین
اگه یه وقت حسابتو ببندع کل سرمایت رفته
صرافی معتبر چه خارجی چه ایرانی هیچ گونه مشکلی برای نگهداری ارزهایت ندارد به علاوه اینکه هزینههای سنگین جابجایی و خطرات و ریسک های جابجایی از صرافی به کیف و بالعکس را نخواهید داشت
دوست عزیز در بایننس برای کشورهایی که تحریم هستند معامله ممنوعه و اگر متوجه بشن به شما زمان میدن اکانت و خالی کنید و حق معامله رو از شما میگیرن مگر اینکه اکانتتون از خارج از ایران اونم از کشورهایی که شامل تحریم نمیشن وریفای شده باشه موفق باشید
سلام دوست عزیز
لزوم داشتن کیف پول صرفا بخاطر امنیت بیشتر وهودل کردن میباشد.
اساتید به این علت صرافی بایننس رابرای نگهداری بلند مدت توصیه نمیکنند،چون ایران راتحریم کرده و اگر شما با آی پی ایران شناسایی شوید دیگر نمیتوانید باآن صرافی کار کنید.وحساب کاربری و سرمایه تان قفل میشود.