ای خاک بر سرم ۲۹۰۰ تا دونه حدود بیست روز خریدم دیشب زیر قیمت فروختم ششصد تومن هم ضرر کردم ، الان اگر همونا بودن پولام از شش ملیون شده بودن حدود نه ملیون ، هولد کنید خیلی بهتره اینجوری از این شاخه ب اون شاخه نپرید ب حرف کسی گوش نکنید خودتون با تحقیق برید جلو ، انشاالله همه سود خوبی ببرن
من هفده تومن پول دارم برای مهر ماه صد میایون پول پیش لازم دارم چی بخزم رشد کنه
والا چی بگم ، هیچ کس تو دنیا دقیق نمیتونه بگه الان یک ارزی بخر حتما شش ماه دیگه سود خوبی بهت میده ممکنه الان یک ارز بخری مثلا سر یکسال دیگه یک پامپ بسیار عالی بشه و ممکن هم هست یکی بخری ب همین زودیا پامپ خوبی بشه ، اما خودتون تحقیق کنید جناب ، ک بعدا فحش و نفرینش پشت سر من نباشه ،( من حدود ۱۲۰ ملیون دارم چندتا ارز مختلف هستن فرصتای زیادی از دست دادم چون بلد نبودم تحلیل کنم همینقدری هم ک یاد گرفتم از دوستم کمک گرفتم و سود خوبی کردم اما میتونستم سودهای نجومی بکنم
… ( ادامه مطلب ) اما خداروشکر سود خوبی کردم تا حالا
خیلی ارزهای خوب هست بستگی داده بخواید ترید کنید یا هولد استباه بزرگ خیلی از عزیزان اینه که بدون علم و تحقیق وارد این عرصه میشن و یک فرصت شیرین برای پول دراوردن براشون تبدیل به استرس و ضرر میشه ارزهای معتبر بگیرید و دنبال ارزی نباشید که الان تو سقفه یکی از اشتباهات همین ورود بی موقع هست انشالله با تحقیق و صبوری وارد بشید سود عالی کنید مراقب باشید همین مقدار پول با عجله و مشورت اشتباه نابود نشه
واقعا داداش همدردی باهم من ک فروختم بیت تورنت خریدم اونم زرتش در رفت:joy:
ont رشد نکرده و تا هشت دلار میره ان شاءالله
خوب میشن ب امید خدا