دولت به مسئله نرخ دلار ورود کرده و باید احتمالا فردا دلار بریزه اما نه اونقدری که دوستان میگن ۴۳ و اینجور قیمتا
تا ۵۰ شایدم کمتر بریزه![]()
برو بابا دل ات خوشه این دولت هیچ کاری از دستش برنمیاد بجز گرونی
چون ورود کرده،میره بالا!!!
فکر نکنم ،
این دولت فشل تر از این حرف هاست ،
دلار تا عید هشتاد هزار تومنه ،
مثلن با این دروغ ها و شایعه ها میتونید قیمت دلارو پایین بیارید . پسر خوب قیمت دلار برعکس بیت حرکت میکنه . اگه بیت کوین صعودی شه دلار ریزشی میشه . وگرنه تا وقتی بیت نزولیه دلار صعودی خاهد بود
اره باز میخواد دستور بده
دولت جیب ما رو نزنه
یعنی الان شما خوشحالی که به 80000 تومن برسه ؟؟؟؟؟
عزیز جان مطمئن باش خیلی وقته دولت به موضوع نرخ دلار ورود کرده و بخاطر همین قیمتش بالا رفت… این ترفندیه که هر چند سال یکبار انجام میدن ، اول بوسیله شایعه ها و اخبار مثلا مردمی کاری میکنن که مردم دلارهایشان را بفروشن اینطوری دلارها را از دست مردم درمیارن بعدش با ترفندهای بازاری باعث افزایش قیمتی چشمگیر میشن و به خود مردم میفروشن وقتی سود مورد نظرشان را دریافت کردن اون موقع توی رسانه ها میگن:ما ورود کردیم و تا حدی که میخوان قیمت را پایین میاورن
دولت که دلار 58 تومنی به ملت نمیفروشه دلال ها دارن میفروشن.
قطار حرکت پیشرفت رو میگی ![]()
![]()
![]()
![]()
عذرخواهی میکنم دقیقا شما این خبر ورود کردنه دولت رو برای دلار از کجا آوردی و از کدوم منبع گرفتی که ما هیچکدوم به گوشمون نخورده؟؟؟ من قصد هیچ توهینی ندارم ولی برای بار هزارم میگم شاید با یه جمله و چندتا کلمهی من و شما و دیگری خیلی از عزیزان مبتدی باشن و اینجا با خوندن یه جمله یه جو و حسی بیاد سراغشون چون این جور حس ها همگی میدونیم لحظه ای هستش و ناخداگاه یهو باعث میشه یه خرید بزنی یا یه فروش لحظه ای بزنی پس خیلیا هستن که شاید با خوندن یه کلمه و یه جمله مبلغ های ناچیزی که اکثرا همین مبالغ تمام داراییشون و پس اندازشون هست رو به خطر بندازن پس بیایم یه کم آدم باشیم
بعد هی میگیم دولت فلان دولت بیسار
ما اول خودمون رو باید درست کنیم بعد دولت
اینا قرار بود دلار بکنن ۵ تومن شد شصت تومن، حالا شما به حرف اینا توجه هم میکنی!؟!؟!!!
اقتصاددانان ایرانی در خارج کشور پیش بینی کردند که: اگر دولت با همین فرمون همیشگی خودش پیش بره تا یک سال دیگه قیمت دلار قطعا به دویست هزار تومن میرسه
انیشتن جان قیمت بیت کوین چه تاثیری رو ارزش ریال میتونه بذاره یا ریال چه تاثیری رو بیت کوین داره؟
اونی که تو سایت های خارجی خوندی نرخ تتره که اگه بیت ریزشی باشه هر تتر میشه ۱/۰۲ دلار اگه بیت صعودی باشه تتر میشه ۰/۹۸ دلار اونهم درهمین حد نوسان نه بیشتر!
ارزش ریال ما هم هیچ ربطی به قیمت تتر و دلار آمریکا و بیت کوین نداره!!!