سلام آقا اینجا چقدر کارشناس داره !
من با تمام حرفهای این کارشناس ها بیت رو زیر نظر گرفتم وجدانی یک صدم درست حرف نمیزنن آقا تحلیل گر اونه که واقعیت رو تحلیل کنه نه اونی رو تحلیل کنه که دلش میخواد اتفاق بیفته .
لطفاً درست تحلیل کنید که یکی مثل من که چیزی بلد نیست استفاده کنه لطفاً لطفاً لطفاً.
دوست عزیز بیت کاملا توی کانال صعودی خودش داره حرکت می کنه این ریزش هم تا کف کانال بود بیت محدوده 58433 رو رد کنه یه صعود تا 60100 و بعد در صورت عبور از 61933 و حمایت خط میانه کانالش می تونه 70 تا رو ببینه که سقف کانال هست اما اگر برگشت به 53000 و پایین تر اومد سیگنال خروج هست طبق موج الیوت و تحلیل شخصی خودم این پایان موج 5 بوده
دنبال تحلیلی برو پول بده هزینه کن یاد بگیر بعد آخر سر میفهمی که تو این شرایط بیت کوین تحلیل نداره کلا قیمت دست نهنگه نه آدمای معمولی یه شک میدن به بازار مردم تا میبینن بیت یه حمایت شکونده شروع میکنن به فروش قیمت میریزه بعد همون نهنگا میان بیت کوین مردمو مفت از چنگشون درمیارن
داداش کسی که تریدر باشه وقت نداره اینجا بگه بخر یه بفروش !!! یا خودت تحلیل کن بگیر یا تا دلت بخواد کانال های خصوصی هست یه مبلغی ماهانه میگیرن بهت سیگنال میدن اینجا رو بیخیال
دلت خوشه ها خیلی ها یه کتاب جان مورفی نه دوتا کتاب میخونن چهار تا الگو یاد میگیرن اسم خودشون میزارن تحلیل گر تکنیکال .مطمعن باش اونی که سرش میشه داره کارش رو میکنه و صداش در نمیاد در آرامش معامله میکه و سود.خدا میدونه چند نفر با این تحلیل های تحلیل گر های دو هزاری به فنا رفتن .