تحلیل تکنیکال بیت کوین

ببینید دوستان من ۶ ساله که دارم فارکس کار میکنم بعنی زندگی من چارته من به شما از چارت تکنیکال میگم که بیت کوین چارت صعودی داره تو این شک نکنید رو نقطه ۶۲/۳ خط حمایتی اومده فیبوناچی زده ( یعنی چی یعنی این که کل ارز های بازار و و سهام ها تا یک نقطه بالا یا پایین میرن تو اون نقطه یک روند متضاد میگین تا نقطه مورد نظر) نقطه فیبوناچی بیت کوین تا نقطه ۵۴ بوده که زد و متوقف شده الان به صورت پله ای یا به صورت پامپ باید روند صعودی بگیره نقطه پایین رو چارت هم نقطه ۴۸/۹ هزاره که به هیچ وجح لمسش نکرده و تو نقطه ای که گفتم نقطه ۵۴ در کف سازی و نقطه اثباته خودشه که خدارو شکر نقطرو به صورت کامل حفظ کرده و به صورت صعودی خودش برگشته منظور از روند صعودی هم این نیست که یک ساعته یا یک روزه بشه ۶۰ هزار تا اگه پامپ اتفاق بیوفته در کسری از ساعت شاهد سعود خواهیم بود در غیر این صورت به صورت نقطه و پله ای صعودشو محکم تر میکنه
( فاندمنتال های ارز هم به صورت قوی داره حمایت میشه در مورد زیر شاخه های بیت کوین رو میگم که این ارز ها باعث رشد ارز مادر یعنی همون بیت کوین میشه و یک دلیل فاندا نیز وجود داره برای ریزش که صورت گرفت و اون هم رکورد استخراج میانر ها بود که اینم بعد مدت کوتاه اصلاح و به روند قبلی ادامه پیدا میکنه)

احسنت . دقیقا همینطوره

شما دو سال پیش احتمالا تو بازار نبودی ک ببینی چ اتفاقی افتاد سر بیت کوین یه بنده خدایی بود بهش میگفتن مادر تحلیل های نموداری به خیلی ها همینجا تو کامنت با تحلیل سود داد یهو زد یجا تحلیلش نگرفت و خودش اومد اعتراف کرد رمز ارز ها هیچ تحلیل محکم و قوی ای ندارن و همین حرفا رو داشت میزد ک بیت کوین تو دو روز از ۱۲۰ میلیون اومد شد ۵۰ میلیون همه میزدن تو سرشون خلاصه اینکه دلتو خوش نکن برادر عزیز هیچ تحلیلی نمیشه کرد بیت کوین رو مخصوصا از رو نمودار چون مثل عیچ بازاری نیست.زیاد حرف زدم تامام تامام😅