یعنی همه توکن ها منفی هستند به خاطر بازی بیت بعد یک سری میگند چرا بونک میریزه مشخصه که میریزه حتی ممکنه یک صفر هم اضافه کنه به عکس پایین نگاه شیبا که این ماه قراره شبکه خودش رو ردیف کنه چه منفی خورده یک سال تمام منفی بود ! بونک دو ماه آمده و تو یک ماه از هشت صفر پنج به پنج صفر چهار رسید و حق نداره چند ماه تو اصلاح باشه ؟ وقتی شیب و خیلی توکن ها یک سال تو اصلاح هستند؟ آیا شیب اسکم هست با این که چندین بار به زیر پنج صفر ۷ رفت نه اینها اصلاح هست یک سری سود میکنند میفروشند روند بازار تاثیر گذار هست اخبار فاد تاثیر گذار هست من که از هفت صفر دو با شیب هستم فقط مقداری چهل درصد تو اوج چهار صفر ۶ فروختم و بازم دارم ! پس بونکی که پشتش پروژه سول هست هیچ وقت خدا اسکم نمیشه حالا چه بخوای چه نخوای ! مردم انقدر باهوش هستند به حرف چرت سم پاشا توجه نمیکنند نه به حرف من میره تحقیق میکنه چون تو این یکی دو سال تجربه به دست آورده که به حرف کسی گوش نده و فقط تحقیق کنه و کلید خرید فروش دست خودش رو خودش انتخاب کنه ! بونک در آینده حتما میترکونه حالا هی مثل بچه ها ناله کن چرا امروز نرفت فردا نرفت
دید بلند مدت داشته باش چند ماه تا چند سال نه امروز فردا ! بیت هی داره بالا پایین میکنه دامیننسش سابیده بازار رو کاملا اوکی هست همین عکس پایین نگاه کنی متوجه کلی بازار میشی
دوست بزرگوار بونک ۲ ماه پیش با ۶ صفر ۹ لانچ شده و حداکثر سقفی که زده خودشو رسونده به ۵ صفر ۴ …براساس اطلاعاتی که از سایت cmcدر دسترس است
۸ صفری در کار نبوده لطفا اطلاعات اشتباه ندید در ضمن خود سایت cmc مارکت کپ این ارز تایید نکرده که حدود ۴۳ میلیون نوشته و حتی معاملات ۲۴ ساعته هم تایید نمیکنه که در حدود ۳ میلیون هستش با توجه به رتبه ۲۶۵۰ این حجم معاملات بسیار مشکوک بنظر میرسه ارزی مثل الون با رتبه ۱۵۵ و مارکت کپ میلیاردی دارای ۳ میلیون معامله در ۲۴ ساعت هستش…
به خودت دلداری بده به ما خیرها بگو سم پاش یه روز مجبور میشی به این حرف برسی کسانی که دست هایی که نجاتشان میداد قاز گرفتن مجبور به بوسیدن پوتین هایی هستن که لقدشون میزنه.
دیگه جایی این حرف نزنی عزیز دل بهت میخندند 🤣 توکن زمانی که لانچمیشه چند روز بعد تو کوین مارکت کپ لیست میشه ! من خودم تو هفتصفر ۹ خرید کردم چارت این توکن رو برو تو سایت (birdeye) ببین که ازقیمت چند شروع شده من تازه دیر متوجه شدم تو هفت صفر ۵ آشنا شدمبا این توکن ولی خوب شک داشتم بخرم چون تو گروه های خارجی هستمتو دیسکورد پروژه های nft شبکه سول هستم خیلی زودتر از بیشترایرانی ها خرید کردم بیشتر هم وطن های عزیزم تو اوج قیمت خرید کردندبعضی که مثل من با پروژه های nft درگیر هستند زود متوجه شدند وخرید کردند ! الان هم این عکس پایین نگاه کنی زمانی هست که من خریدمبه لطف نت و فیلتر شکن نشد برم تو سایت تا قیمت لانچ نشون بدن لطفکن برو خودت برسی کن
لطفا کت هاتم باز نکن بیا اینجا هس کنی خیلی با علمی 🤣🤣🤣🤣🤣داداش لطفن ارزblurبررسی کن ببینم بفروشم یا نگهدارم تو ضرر هستم
صد در صد پایینتر میاد چون ارزها همیشه اول لانچ بالا میرند خوباش سر صدا میکنند بعد مقداری پایین میرند بعد چند مدت با اخبار خوب رشد میکنند ! اگه خیلی ضرر کردی که پایین هم میاد ولی هولد کن چند ماه بالا میره توکن خوبی هست حتما اخبار خوبی پشتش هست در آینده !