انتقاد به تحلیلگران و وضعیت دلار

افرادی که میان میگن دلار بخرید دلار بالا میره و با تحلیلا ابدو خیاری ملت تحریک میکنن برن از کسایی که بلد بازارن بپرسن تا شیر فهم بشن ،این دلار که میاد پایین اما خدایی شرف داشته باشن کسایی که اوندن گفتن ملت بخرید بهشون ضرر زدن بیان عذر خواهی کنن ،عزیز من دلار میاد پایین دیگه نمودار تابلو تر از این میخواید بس کنید این بحث های الکی، شده بیت کوین ۶۰ هزار ،به خدا با خرید و فروش کل افراد این پیج که هیچ با خرید و فروش کل مردم هم هیچ اتفاقی نمیوفته فقط دلم میسوزه برا مردمی که تو این وضعیت بی پولی ضررم باید بدن،و اینم بگم خیلی از افراد این پیج زیر ۲۰ سال سن دارن بچه ان

داداش تب کردی داری هذیون میگی یا چیزی مصرف میکنی والله نفمیدم منظورت از نمودار تابلو نزولی دقیقا چیه. چه از منظر تکنیکالی چه فاندامنتالی قیمت دلار صعودی هستش تو غار که زندگی نمیکنی یکم علمت رو بالا ببر. عزیزم شما داری گمراه میکنی مردم رو نمیدونی تو کشور چه خبره سطح روابط به چه حد خطرناکی رسیده گروسی بیاد نتیجه نداشته باشه الفاتحه اگه هم نتیجه بده تا یک مدت تب دلار فروکش میکنه بعد دوباره به خاطر سوء مدیریت همه چیز برمیگرده به حالت قبل. توافقی صورت بگیره بهترین حالتش اینه که جنگ نشه وگرنه اوضاع اقتصادی به خاطر چاپ پول و دلایل دیگه زیاد تغییری نمیکنه ما تقریبا خیلی از زیر ساخت هامون فرسوده شده حتی توافق بشه هیچ شرکتی جرات سرمایه گذاری تو ایران رو نداره خلاصه اوضاع پسه

بیا پایین سرمون درد گرفت.
خب تحلی شما را هم دیدیم.دلار باز رفت بالا که.چرا تحلیل اشتباه دادی.خب اگر دیشب کسی با تحلیل شما خرید وفروش کرده باشد چی؟؟
نکن برادر من نکن

چرت چرا میگی روند عوض شده اینم یه پولبک تا هزار تومن میره بالا فاز ۱۰۰ هزار تومن میگیرید اگه ریخت مرد باش بیا بگو اشتباه کردی عزیزم من ۵ سال تو بازار جر وا جر شدم دیگه نفهمیم کجا نقد شیم کجا ورود کنیم که باید بریم بمیریم دو روزه اومدی فکر کردی تحلیل گری، خوب نگاه کن و بشین ببین چجوری میریزه ،

اولا اینکه اون نمودار تابلو کجاست ؟
دوما اینکه کسی دوست نداره دلار بره بالا ولی با این کیاست و لیاقتی که هممون از دولتمردان غیور دیدیم ، بالا رفتن دلار هیچ وقت دور از انتظار نبوده .
سوما پیش بینی چند روزه روند دلار نه کار شماست نه هر کس دیگه ای .

باشه عمو جون روند عوض شده داداش اگه تو 5 سال تو کاری بنده نزدیک 10 سال شده شما که ادعات میشه لطفا با تحلیل بگو نه از سر بخار معده منم دوس دارم بیاد پایین ولی نه نمودار نه اخبار تایید میکنه میاد پایین. تو 6 ماه دلار شده دو برابر معلومه که باید اصلاح میکرد خود بنده یک جورایی مطمئن بودم از 60 یک اصلاح تند و تیزی میکنه بعدش دوباره میره بالا. سال بعد بدترم میشه یک نگاهی به بودجه سال اینده بنداز اگه بلد باشی متوجه میشی چه خبره. والله من کاسب از بلارفتن دلار خوشحال نمیشم هیچ کس نمیشه چون باعث بدبختی همه میشه حالا بعضیا زودتر بعضیه دیرتر راستی چندتا جمشید بسم الله بگیرن شاید قیمت اومد پایین

شما میگین چکاری میشه کرد از ی جایی باید وارد بازار کار شد شما نظرتون اینه باید خرید یا فروخت

فعلا که این شمایید که دارید چرت و پرت میگید نه اون بنده خدا!!!
میشه دقیقا بفرمایید از کدوم نمودار و رو چه تایم فریمی صحبت میکنید که میفرمایید تابلو ریزشیه؟!
بخدا تو پنج ماه هم نیست که تو این بازاری چه برسه به پنج سال:joy::joy:
وگرنه انقدر کلی و مبهم نظر نمیدادی!
الان چند روزِ جنابعالی داری میگی دلار میاد پایین ولی هر روز ۱۰۰۰تومن گرون تر میشه:neutral_face::neutral_face:
آخه چرا وقتی نه علم و سواد این کارو دارید و نه تجربه شو، ملتو گمراه میکنید؟؟؟
تو چی؟!
تو شرف و وجودشو داری که اگه دلار رفت بالاتر بیاییو از مردم عذرخواهی کنی؟!
شماها یه مشت عرزشیِ ابراهیم دوست هستین که فقط دوس دارین دلار بیاد پایین تا بگید دیدین باباابراهیم چه رئیس جمهور خوبیه پس الکی فاز دلسوز ملت بودن برندارید که مردم به کتفتونم نیستن!!!

این ریزش دلار هم فقط بخاطره اون یک میلیارد دلار پتروشیمی بود که دولت ریخت تو بازار تا تب دلار فروکش کنه اونم با تعیین قیمت های دستوری وگرنه فک کردی یک شبه ریال با ارزش تر شده:joy::joy:

بذار بعد از جلسه ی گروسی و رئیسی بهت میگم قیمت واقعیه دلار چقدره جنابِ مثلا دلسوز…

دقیقا

خودشون تتر و دلار خریدن انبار کردن زورشون میاد هزار تومن بیاد پایین

یکیشون هم زیر نظرت داره دست و پا میزنه

هیچ عیبی نداره بازار خودش نشون میده کی درست میگه با بی احترامی و چرت پرت نه تو چیزی بدست خواهی اورد و نه من بی پول میشم،اما یه نصیحت یه تریدر حرفه ایی توی ۸۰ درصد مواقع بازار نقده یعنی توی سال کلا دو ماه توی پوزیشن هست روی هم،پس شمایی که الان خریدی توی قله و جانماز پهن کردی بره بالا ضرر میکنی من تهش تحلیلم اشتباه میشه ۵ درصد از سود جا میمونم

شما لازم نکرده به فکر مردم باشی هرکسی قیمت دلار طی ده سال گذشته رو نگاه کنه متوجه میشه که پایین اومدن ها همش الکیه، اینقدر مردم رو فریب نده. تا اقتصاد درست نشه تا روابط بین المللی نباشه، همین آش و همین کاسه هست.