بیت کوین برای تغییر آینده: یک دیدگاه

اینکه دوستان در سرمایه گذاری در ارز دیجیتال یا بیت کوین چه هدفی رو دنبال میکنن ( ترید ، هولد و … ) یا اینکه الان چه مقدار ارز دیجیتال دارند یا قصد خرید و فروش اون رو آینده دارن بگم خودم به شخصه به آینده اون خیلی امیدوارم هستم و اعتقاد دارم هر ایرانی باید یک مقدار حتی درصد کمی از سرمایه خودش رو به بیت کوین برای تغییر آینده خودش باید اختصاص بده،

شما فرض کنید شخصی x تومن پس انداز داره و اینکه بین سرمایه گذاری در سود بانکی ، بورس یا خرید دلار ، سکه و ماشین… بخواد انتخابی برای سرمایه گذاری داشته باشه رو متصور باشید و با توجه به اینکه موارد فوق در بهترین حالت بین 20 تا 100 درصد سود در 12ماه تا 2 سال آینده داشته باشه رو هم فرض میگیریم که در نهایت خواهیم دید این سرمایه گذاری ها با توجه به تورم ایران هیچ تغییری در کیفیت زندگی اون شخص ایجاد نمیکنه و بازم نظر شخصی خودم اینه بهترین ریسکی که ما ایرانی ها در حال حاضر میتونیم داشته باشیم اینه که به دید 1 سال و حتی بالاتر در بیت کوین سرمایه گذاری کنیم چرا که به دلیل دلاری بودن اون هم از آسیب افت ریال محافظت میشه و هم اینکه حتی میتونه تا 10 برابر اون با صبر و حوصله در آینده به قیمت واقعی خودش برسه و این بازار مخصوصا برای ما ایرانی های ناامید به آینده میتونه چراغ سبز روشنی باشه.
به امید سربلندی و روزهای خوب برای شما عزیزان.

به همین خاطر ارز دیجیتال خریدم ولی تو این یه سال سود خاصی نداده. اول که بیت کوین ریخت، چند وقت تو ضرر بودم بعد شروع کردم جبران. ولی افزایش قیمت دلار باعث شد از ضرر در بیام وگرنه ارزها معلوم نیست کی میرن بالا کی میریزن.

چون سرمایه م کم بود و کاری باهاش نمیشد کرد اومدم این بازار، ترجیح خودم ملک خریدنه.

والله الان دوساله ارز دارم ودست هم نزدم نه تنها سودی نکرده بلکه کمتر هم شده . واقعا معلوم نیست این بازار چه وقت راه میفته