ببخشید دوستان با تکیه به تحلیل کمی که بلدم فکر میکنم نمودار گاوی هست در یه ساعت و چون حجم معاملات زیاد شده و نمودار خطی در اکثر نقاط حمایتش نزدیک ۳۰ بوده و الان شروع به اوج گرفتن کرده فکر میکنم قراره صعودی بشه البته اگه بیت هم برگرده. درسته؟
بله تقریبا از الان ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه بیت دوباره برگشت بالا و آلت کوین ها هم باهاش دوباره برگشتن بزای صعودهای خودشون
این ارز کمتر از دوسال سود چشمگیر نداره
با چه تحلیلی این حرف رو میزنی لطفا بدون تحلیل و همینجوری الکی نظر نده دوست عزیز
فکر نکنم اینجور باشه فصل التکویین ها هستش احتمال رشد زیاده البته به جاستین هم بستگی داره اگه یه توکن سوزی انجام بده خیلی خوب میشه هم برا خودش هم برا سذمایه گذارن توکن سوزی تو این سطح قیمتی البته به نفع پیشرفت این ارزهم هستش
سلام شما جسارتا اگر تحلیل گر هستین مقاومت وحمایت این ارز را با ما بگین تا بتوانیم خرید کنیم
مرسی
چرا نداره ده روز پیش رو پنجتومن خریدم الان دوبرابر شده یعنی صدرصد سود چشمگیر ب چی میگی شما؟
میدونین فکر میکنم تنها و تنها تحلیلی در مورد رمز ارزها میشه داشت تحلیل فاندامنتاله نه تکنیکال. اگه این درجا زدن رو بشه به کف سازی تعبیر کرد میشه خوشبین بود به نظرم البته شما دوستانی که تجربه بالاتری دارین خیلی بهتر میتونید راهنمایی کنید با تحلیل هاتون بقیه رو اگاه تر کنید.