تجربیات و امید در کریپتو

سلام میگم بچه ها من با اینکه همیشه هم ضرر کردم. دیگه کارهای معمولی ودرامدهای روتین به چشمم نمیاد ویجوری فکر میکنم انگار کلی ازاین بازاردرآمدداشتم.خلاصه اییییشالله خدا به هممون رحم کنه وتو این ماجرا یک چیزی بشیم.جون من یکی که دیگه نمیتونم کاردیگه ای بکنم.البته ۴۸سالمم هست و بلا نسبتتون ی عمر مثل سگ پاسوخته هم دویدم. بذارید منم این اصطلاح بماند یادگار رو بگم. اگه رو ۲۰و۳۰ تا ارز اول بازار باشیم تا ۲و۳سال آینده وضع هممون خوب میشه بماندیادگار

قبل از شما رو این دیوار خیلی یادگاری نوشتن…ولی اصل کاری ها از من تو زرنگ ترن

عزیز دلم امیده دیگه وآرزوی موفقیت کردن برای هممون. نه سیگناله نه توصیه خریدوفروش. حالا ایشالله که بشه

تا اونجایی ک من اطلاع دارم و پیاما رو خوندم توی این سایت همه میخوان از هم ایراد بگیرنو همو تخریب کنن.دلیلشو نمیدونم چرا؟مثلا اومدن پول درارن اما یجور دیگه شده

دوست عزیز ماهیت چیزی مثل قمار همینه مخصوصا اگرضرربکنی دیگه باهیچ سگ دو زدن هم نمیتونی جبرانش کنی پس بیخیال کار روزمره میشوی متاسفانه هرکس وارد این قمارخانه شد مخصوصا اگر نا آگاه باشد می‌بازد وبرای جبران هی دست وپا می‌زند وبیشتر غرق می‌شود ما بخاطر فقر بدبختی واز روی حرص و طمع رو به همچین بازی میاریم

اشتباهه. از ۲۰ یا ۳۰ تا ارز اول بازار حداقل نصفشون حذف خاهند شد . مخصوصن شت کوینها و میم کوینها.