من الان ۸ساله توبازارم ۱میلیاردودویست میلیون گذاشتم پولم شده ۲۷۰میلیون ۱میلیاردرفت
منم یچیزی بیشتر ازشما باختم اما تا جبران نشه از این بازار نمیرم و فلوکی و بن و ارزهای هوش مصنوعی مطمئنم برام جبران میکنن
یعنی هیچ سودی نبردی من ۲۰ میلیون گزاشتم ۷میلیون توی ۴۰ روز سود کردم
دوست عزیز هشت سال رو ولش،اگ جناب عالی س سال پیش بودی اتریوم20دلاری رو خریده بودی ،و 4000دلاری خالی کرده بودی،پس از وقتی که تونستی بری پیاز بخری رو جز این بازار حساب نکن.تحمل ضرر هم نداری خارج شو.
آقا چرا دروغ میگی.فقط از تابستون تا الان لونا۶۰۰ درصد سود داده.فلوکی ۱۰ برابر شده. بیبی ۵ برابر شده.تقریبا همه ارزها سود داده حالا یکی بالا یکی پایین..حالا از دوج ۱۸ هزاری و شیبا هم چیزی نگم بهتره
دوست گرامی بخدا من یادم نمیاد هیچ ارزیو با ضرر فروخته باشم. اگه یه جا گرونم خریدم چند بار میانگین کم کردم درس شده. البته نحوه میانگین کم کردنه من جوریه یه ارزو که میخرم یا منتظرم ۲۵درصد بالابره بفروشم یا ۲۵درصد بیاد پایین مجددا بخرم موقع خریدم نسبت به تعداد قبلی زیادتر میخرم.
گاو ها پرواز میکنند
داداش هشت سال پیش چی مگه خریده بودی که اینقدر ضرر کردی؟!! اون موقع بیت کوین روی بورس بود و اتریوم هم تازه اومده بود، همین دوتا رو میخرید الان میلیاردر بودی… من حدودا بیست و هشت هزار تومن چند ماه پیش از یک صرافی پاداش گرفتم، آخرین باری که دیدم حدودا صدو پنجاه تومن شده بود… بنظرم ضرری که کردی با اون حجم پول و با اون موقعیتی که وارد شدی واقعا عجیبه…
خدارو شکر دویست تومن مونده اگه بورس بود
نمیموند