اندیکاتورهای ترید مارک، کسی استفاده کرده؟

بچه ها کسی از اندیکاتورای تریدمارک استفاده میکنه اینجا؟
من یه اندیکاتور خریدم از اینستا تریدر خارجی.

هروقت لیبل buy یا sell میده،آلرت تریدینگ ویو هم ایجاد میشه.به صرافی وصلش کنم بنظرتون؟

خیلی دقیق داره اعلام میکنه.

اسکریناشو میذارم درموردش نظر بدید.ممنون

این طور اندیکیتور ها بیشتر شبیه اسباب بازی بچه هست که میدن دست بچه برای سرگرمی حرفه ای ها معمولا از این اندیکیتور های سطح پایین استفاده نمیکنند…

این قبیل اندیکیتور ها بیشترین استفاده شو در کشور های آسیایی میبینیم مثل کشور ایران..:slight_smile: کسانی که دنبال آموزش نیستن و دنبال یک راه ساده برای پولدار شدن.

دوست عزیز به اینا اکتفا نکن ، بازار بدل شمارو میزنه ، اگر این اندیکاتور قرار بود سود بده ، رایج نمیشد تو بازار که همه یاد بگیرن و همه سود کنن ، اینجوری صرافی ها ورشکست میشدن ، هر چی اومد تو بازار اعم از خبر یا امثال این اندیکاتور ها شما باید اصطلاحا برعکسشو عمل کنی متنساب با استراتژی خودت ، مثلا حرف از بیت کوین ۱۹ هزاری هست ، مسلما بیت تا ۳۳ الی ۴۰ هزار میره ، ۹۹ درصد نباید پولدار بشن

تا الان که داده.من نظر خواستم که بصرافی وصل کنم یا نه.
دارم روزی ۳۰درصد ازش سود میگیرم.

حالا اسباب بازی یا هرچی.

سود بده هرچی میخوای اسمشو صدا کن

پرسیدن نداره
۱۰ دلار بذار ببین بعد یه هفته میشه ۵۰ یا ۱۰۰ دلار یا نه

گذشته رو همه میدونن. مهم ایندست. راست میگی تارگت فروش یا خرید رو بده ببینیم فردا میریزه یا میره بالا

میدونی چرا همه میدونن دادی خالی میبندی بخاطر اینه باز چهار نفر پیدا بشن کلاه سرشون بذاری و دلیل اصلیش اینه این برنامه تخمی چرا تو موقعیتی که الان هستیم بای و سل نزده یک هفته س داره رنج میزنه همینجا خودتم عکسشو گذاشتی

عزیزان ایشونو راهنمایی نکنید، ایشون خودش میدونه چه خبره و چرت و پرتی بیش نیست داره غیرمستقیم تبلیغ اندیکاتوره رو میکنه برا شیادی

رفیقم تایم ۲ساعته بای داده.اسکرین دادم

تایم فریم یک ساعته تا ۴ساعته رو داده بودم آخه.

دقیق نیستن هیچ کدوم

با سرمایه کم فعالش کن ببین چجوریه… بذار یه مدت بگذره اگر دیدی سود میده و وین ریت خوبی داره سرمایه بیشتری ببر