بچه ها دلار میاد پایین رو 35تثبیت میشه انشالله به یاری خدا بر امریکا زورگو پیروز میشم بساط دلال جم اوری میشه با یاری خداوند همه چی درست میشه نگران نباشید
اونجات یه آبی بریز. معلومه بدجوری میسوزه
دعا میکنم خدا به راه راست هدایتت کنه
خدايا كم خلق كن درست خلق كن فدات شم اينا چي اخ
۴۵۳۰۰کفشش.اگه پایینتر نیومد اینجا باید عکس لختتیتو بزاری .گوند گوز جوری میگه انگار میدونه چه اتفاقی میوفته
خدایا ظهور کن نسل اینارومنقرض کن چیه توهم شما داری که هیچی حالیت نیست بعدان حرف منو میفهمی
ببین تو خوبی روزی برسه احساس خطر کنم برای وطنم مطمن باش هزار نفر مثل شما با خودم میبرم خدانکنه چیزی بشه ولی مطن باش بدونم رفتنی هستم تاجای نفس دارم ادمای مثل تورو زیر خاک میکنم وطن فروش
من شاهد بودم خود خدا هم بعد خلق کردن این چفیه لیس دو ساعت میخندید
دلار همیشه ثابته این ریال ایران هست که هر روز بی ارزشتر میشه اگه خدا بساط دلالی رو جمع کنه اول از همه از خود دولت ،دستهای پشت پرده ،آقاها و آقازاده ها باید شروع کنه
به آمریکا چه ربطی داره، کشور داری بلد نیستین گردن کسی نندازید با خداحافظی خوشحالمون کنید اگر نه به زور باعث خداحافظی شما میشیم
تا چند سال پیش کمتر از ۳تومن بود،ماه پیش حدود ۳۰تومن بود،الان به این قیمت راضی هستی شما؟با این رشد قیمت و ازبین رفتن اقتصاد انتظار داری دلار حذف بشه؟حتما میخوای کاخ سفیدم حسینیه کنی؟
توهم دارین امثال شما،ای کاش دلار برمیگشت به قیمت چندسال پیش ولی افسوس از بی لیاقتی مسئولان و شما که دفاع بی خود میکنین ازشون