من خودم فلوکی دارم ودوست دارم پرواز کنه وهمچون طوفان بره بالا ولی وقتی صب دیدم دوستان دارن بال بال میزنن ک ایوای چنان وچنین میشه گفتم ک منطقی فک کنیم بخدا نه فلوکی ونه هیچ ارز دیگه ارث بابای من وتو نیست ک بخام کم وزیادسود ببرید فقط باتجربه ای ک دارم میدونم هیچ ارزی بدون نهنگ ها یعنی با خرید مردم عادی سود آنچنانی نمیده همیشه یادتون باشه بصورت غفلتی پامپ آنچنانی میشه یعنی چیزی ک عمومی بشه نمیرن سراغش حداقل بعد از چند مدت ک از زبان ها افتاد با ی خبر یهویی حتی اون هم مقطعی میبرند اون ارز رو فضا .باید با اونا وارد وخارج بشی تا سود ببری.حالا تو برداشتت این بود ک حسود وجا مانده صاحب اختیاری ولی من چون دیدم خیلیا خونه زندگیشون رو هیجانی فروختن وعجله کردن واسه خرید بعدش اومد پایین وباختن دارو ندارشون رو واسه همون گفتم ک احتیاط کنید خرید درحد توان وباپول اضافی اشکالی ندارد هموطن عزیزم پیروز باشی.
چپ و راست نهنگها دارن میخرن.شیبا ک میلیارد دلاری میخرن کجاست
تجربه من میگه تا ایلان ماسک نخواد هیچ رمز ارزی ن بالا میره ن پایین
همش دست ماسکه
والسلام
مقاومت و حمایت و اخبار و فاندا و …همش کشکه
شک نکنین
درمورد بیبی نظرتون چیه یااین همه هولد رشدی خاهد کرد؟
سابقه کامنتات اینو نشون میده جا مانده ای و الان تو این قیمت هم میترسی خرید بزنی که مبادا بیاد پایین از طرفی هم فکرت اینجا مونده که مبادا فلوکی بره بالا تو بمونی تو حسرت، خدا بهت صبر بده ،من قسم میخورم تو یک سنت هم فلوکی نداری،تو اصلان از این بازار چیزی سرت نمیشه
اینم هم کامنتی که در باره بیبی دوج گذاشتی اگه عکس کامنت تایید بشه
مگه طوفان به سمت بالا میره؟
مگ ماسک گرازه اونم یه نهنگ
بگو نهنگها خبری بدن