دوستان ببخشید یک چیزی بگم
هممون عقل داریم و میتونیم خوب و بد و تشخیص بدیم. این خانمی که دو هفته هست هی داره از کسی که فقط داره نظر میده بد میگه و هرکی طرفداریشو میکنه به خودشو خانوادش فحاشی میکنه
چراااااااااااااا باید بیاد به یک فردی که داره از آینده سئوال میپرسه و فقط نظرشو میگه بهش پیشنهاد بده بره یک میم کوین بخره 50 تتر
و بگه اگر رفت بالا سود میکنی و امد پایین ضرر. تو که خودت تو ارز الون میگی 100 تتر هولد کردی چطوری راضی میشی به کسی بگی ارزیو بخره که خودش هیچی ازش نمیدونی. اونم 3 میلیون. برای شما پول نیست. یادمه داشتی در مورد خالی کردن جیب مردم صحبت میکردی.
الان دوستان کی داره جیب کی و خالی میکنه. برید بخونید چی نوشته
بعد فکر میکنید این فرد مشکل نداره خودش. اونم مشکل عقلی. ما چه گناهی کردیم که باید امثال کاربری مریم و ببینیم.
چرا نمیرید گزارش بدید اکانتشو ببندن.چرا وقتی از آینده سوال میکنید و این میاد جواب میده بهش چیزی نمیگید.
شما فکر میکنید اطلاعات داره دقیقا بگید این خانم جواب بده
این بنده خدا خودش صبح تا شب اینجاست بعد میگه من سرپرست خانوارم. دروغ که استخون نداره
برای من نه تو اهمیت داری نه آینده.
خوب گفتی آدم عاقل روی میم کوین 50 تا 100 تتر سرمایه گذاری میکنه.
شما به چه حقی میگی طرف بره یک ارزی و که خودت نمیشناسی بخره تو که خداشناسی.
به چه حقی میگی اگر از بین رفت چیزی از دست نمیدی. تو که تا چند روز پیش داشتی در مورد قیمت و اوضاع اقتصادی میگفتی و میگفتی میخواد جیب ملت و خالی کنه.
تو اگر میگی فرد عاقل برای یک میم کوین باید بین 50 تا 100 تتر سرمایه بزاری خودت باچه عقلی رفتی برای یک شتکوین به قول خودت 6000 تتر گذاشتی.
دیدی چقدر دروغ گویی. کسی که احتیاج به توجه داره شمایی. کلاهبردار هم شمایی عزیزم که تو روز روشن ترویج میدی که برن شتکوین بخرند. اونم تحلیل گرها میگن نه دزدایی مثل تو
خانم مریم
به شما چه ربطی داره که کسی بخواد چقدر رو میم کوین و شت کوین سرمایه گذاری کنه ، سه ماه پیش فلوکی ( صدتایی) ۳۰ تومن بود ، چند نفر گفتن بخرید بزارید بمونه خیلی ها گفتن به درد نمیخوره ، اسکمه ، نابود میشه … اگر همون موقع عقلمو کار مینداختم میخریدم ، دو هفته پیش تا ۳۱۰ تومن هم بالا رفت من خودم با ۸ میلیون ، ۵۱ میلیون سود کردم .
الان هم این آقا که نیومده چاقو بزاره زیر گلتون ، ی تحلیل میکنه دوست دارید بخرید دوست ندارید نخرید ، این بازار فقط ریسکه .
بعد هم هی تهدید میکنی ، شماره کارت تو دارم ، شماره تلفنتو دارم ، میرم پلیس فتا و فلان و بهمان ، خوب چرا هی رجز میخونی ، اگر مدرک و سند داری برو شکایت کن ، اگر هم نخ کم اینجا تهدید کن ، آینده و غیره دوست دارن کانال بزارن ، دوست دارن از،این راه پول دربیارن ، به دیگران چه ربطی داره ، هرکسی خودش عقل داره ریسک همه چی رو هم قبول میکنه.
در ضمن یادت باشه کسی که تهدید میکنه ، طبل توخالیه
اینو تحلیلگرا به منو تو میگن همه میدونن سود رو میم کوین میده اگه عمه به پول برسن که دختر جون کسی پای منبر این تحلیلگرا نمیره که یا دیگه نمیتونن کانال vip بزنن پول بگیرن من خودم زندگیمو مدیون میم کوین یا همون شت کوین هستم شت کوین شیبا و الان هم الون دلم مثل روز روشنه بهش
درود اینجا چون گفتی سود کردی آره میتونی بخری هر ارزی (در جوا ؟ پایینت). نه اینکه با تمام سودت.
ببین جسارت نباشه نظر خودم و میگم.
8 میلیون گذاشتی 51 میلیون سود کردی
الان روی ارزی که میخوای ریسک کنی 4 تومان بزار و فکر کن نداشتی یا تو ضرری
برای 4 تومان دیگه هم روی یک ارز خوب که میخواد براش فاندا بیاد سرمایه گذاری کن. مثل LTC و یا FIL
باقی پولتم دست نزن بزار باشه اگر ارز خوبی که گرفته بودی نصف شد که مثلا شد 2 تومان بهش اضافه کن همون مقدار.
همیشه با سود منطقی خارج شو . اصل پول و بزار کنار حالا فکر کن این پول تازه به دستت رسیده بهترین تصمیم و بگیر.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم