کف کانال صعودی ارز الون 3150 هستش. برای یک پله خرید اگر از این ارز ندارید.
قیمت: 3291
آینده بزرگوار
دقیقا چارت الون با دوج کوین یکی هستش.
من هزار بار چارت این دو ارز بازار را در تمام تایم ها بررسی کردم و با چارت دوج کوین نمیزنه و خیلی به دوج کوین وابسته هستش و این یک حسن خوب برای این ارز هستش ، قطعا برنامه های ایلان ماسک برای آینده دوج طرح ریزی شده ولی هنوز بعلت وضع بد بازار طرح ریزی نشده که حتما در این یکسال پیش رو و با شروع چرخه بعدی ۲۰۲۴ این برنامه های از قبل معین شده عملی خواهد شد.
خیلی از بزرگان و تحلیلگران بازار کریپتو بر اساس چارت و تکنیکال قیمت دوج را در هاوینگ بعدی ۳۳ دلار پیش بینی کردن که شما دوستان عزیز خودتان بررسی بفرمایید که اگه این اعداد و ارقامی که برای دوج متصور هستش رخ بده با توجه به هم شکل بودن چارت این دو ارز یعنی ( الون و دوج کوین ) قیمت های رویایی در انتظار این ارز قوی و رده خوب بازار میتونه باشه.
البته این دید یک هولدر هستش و تریدرها باید هر روز و هفته بررسی دقیق تری از این ارز را داشته باشند.
جناب آینده من قبلاً هم در چند صفحه پایین تر اشاره کردم که کار شما خیلی درست و منطقی هستش و یادم میاد خیلی از دوستان میتونستن با سیگنال های فوق العاده حضرتعالی سودهای کلان از این بازار به جیب بزنند.
و اگه سیو سود نکردن شما قطعا بیگناه و مبرا از این همه صحبت های مریم خانم هستید.
ضمنا این را هم اضافه کنم که سال ۲۰۲۲ بدترین سال بازارهای مالی بود و هیچ تحلیلگری در دنیا نتونست تحلیل درستی از روند بازار در این سال نحس را ارائه کنه حتی بزرگترین و مخوف ترین شخص این بازار یعنی ایلان ماسک هم از این قائده مستثنی نبود چه برسه به ما.
خواهشاً شما کار خودت را ادامه بده و حتما دیدگاه های افرادی همچون شما تو این یکسال آتی لازم و بسیار مفید و سودده خواهد بود.
تو یه جورایی ناجور چسپیدی به آینده، شیفتش شدی🤣
سلام جواب منونداین
سلام و عرض ادب به همه دوستان و همکاران ارز دیجیتال
جناب مریم خانوم من نمیدونم بین شما و آقای آینده چی رخ داده ولی اسرار زیاد درهرکاری نشونه قصد وقرض شخصی هست
امااینکه شما میخواین مارو از دروغ وحلیه اقای اینده
مطلع کنی تا ما هم متضرر نشویم ممنون از نیت شما قطعا خودمان هم عقل و چشم و گوش داریم و میتونیم تا حدودی تشخیص بدیم
ایشان وقتی داره سیگنال و نقطه دقیق ارزی رو میگه وکسانی هستن که دارن ازش سود میبرن پس تمام حرفهای شما رو رد میکنه شما هم بجای تخریب ایشان سیگنال بدونه نقص بدین تا دوستان استفاده کنند تا خوشون به نتیجه کاربرسند
خداشاهده من اصلا نه شما رو میشناسم نه آینده رو
فقط میدونم ایشون با سیگنال و نقطه زنی دقیق تمام حرفهای شما رو شخم میزنن
آز همه دوستان معذرت میخوام و براتون سالی برپول وسلامتی ارزومندم شبتون بخیر