سه ساعت دنبال صرافی هستم ک با ریال بشه خرید و بشه انتقال داد به تراست ولت بعد از اون صرافی ها نباشه ک سقفش یه ملیونه کمتر باشه.
چیزی سراغ دارین ک بشه 50 هزار تومان 100 هزار تومان خرید بزنی و بفرستی به تراست؟؟؟
سه ساعت دنبال صرافی هستم ک با ریال بشه خرید و بشه انتقال داد به تراست ولت بعد از اون صرافی ها نباشه ک سقفش یه ملیونه کمتر باشه.
چیزی سراغ دارین ک بشه 50 هزار تومان 100 هزار تومان خرید بزنی و بفرستی به تراست؟؟؟
فکر کنمکمترین میزان تتر برا انتقال ۱۰ تتر هست اما اگر صرافی باشه که حتی بتونی ۱۰۰ تومن بخری باز نمیتونی اتقال بدی البته من در این حد میدونم نمیدونم دیگه
کمترین کارمزدا برای انتقال تو شبکه از کل مبلغ تومنت بیشتره
اصا نمیصرفه همچین کاری. ینی منطقی نی ، یه تتر بگیری بعد ستا تتر کارمزد شبکه ترونت باشه مثلا
حالا ارزای مختلف و شبکه های مختلفم جور دیگه …
خدایش یکم برو تحقیق کن بعد این حرفهای خنده دار را بزن.آخه یک دلار خود هزینه کارمزد انتقال تتر هست.ورشسکت نشی یک موقع
اولا که هیچ صرافی داخلی وجود نداره که بشه زیر ۳۰۰ هزار تومان خرید بزنی دوما استیک کردن سود ۵ یا ۱۰ درصدی داره زیادم سودده نیس سوما خوب تو که میخوای بفرستی تراست ولت زیاد بگیر بفرست از بین نمیره که میدی ارز یا تتر میخری هر وقتم خواستی میتونی بفروشی
کی گفته استیک کردن سود خوب میداه؟ سودش از سود بانکی هم کمتره. راستی دیدم یکی بهت گفته صرافی کوکوین. از اون استفاده نکنی ایرانی هارو تحریم کرده. مکسی و بینگ ایکس خوبه
تو دیگه چه مارمولکی هستی!!!