دوست عزیزی که سوال پرسیده بودی چندبارپاسخ دادم ثبت نشد،به هرحال درجواب شما بیت،فانتوم تفاوتی نداره ازنظرمن تمام حرکات این چندماه نوسان هست نه شروع روندصعودی و درحال حاظر هنوز مونده تاازخواب زمستانی ارزهابیداربشند ورکورد سقف قیمتی ثبت کنن واحتمال کف قیمتی وبیشترمیدونم قبلأ هم گفتم شرایط مالی در دنیا خیلی خیلی بدتر از اخبارمخابره شده هست وتاپایان سال میلادی اخبارورشکستگی و ادقام زیادی بابت پروژها و شرکت ها و بانک ها شنیده خواهدشد همونطور
که قبلأ مفصل شرح داده بودم اوج این رکودجهانی شما رو دیده شدن تورم بیست درصدی امریکابزار و در۲سال پیش رومنتظر اخباری مبنی برقحطی درنقاطی ازکره زمین بایدبود مجموع حوادث بحران بزرگی درکنار طولانی شدن جنگ روسیه به وجود میاره به اضافه اینکه جنگ دیگری هم براتکمیل تکه های پازل یابایدشروع بشه یا شرایط جنگ روسیه تغییرکنه که همگی درراستای رکودجهانی خواهندبود.
سوال بعدی که راجب قیمت دلار در پنج سال آینده پرسیدید باید بگم بازنظرشخصیم نه هم وطن عزیز نگران نباش به هیچ عنوان قرار نیست قیمت به یک میلیون برسه این گمانه زنی ها شیطنت گروهای هست که ازاین تفکرات ایجادشده میتونن سودکالاهای انبارشدشون براسال های پیش رو تضمین کنن،سقف دلارهمونطورکه قبلاگفتم 270هست که بایددرپنج سال پیش روپرکنه حالاهرسال چنددرصدمیانگین افزایش که باز نوع نگاه من اینطورهست که این افزایش تا200بیشتر پیش نخواهدرفت سريعا بعداززدن سقف اصلاح خواهد داشت وبعدازاصلاح چندین سال ثبات نسبی پیش خواهدگرفت
در۳ماه آینده هم رشدقیمتی نخواهیم دیدوبین کف وسقف ثبت شده نوسان میکنه نه بیشتر تاشرایط ببینیم براتابستون چطورمیخوادرقم بخوره.تمام
صحبت
ها فقط وفقط نظرات شخصی محسوب میشه نه کارشناسی پس خواهشاً ملاک محاسبات فردی قرارنگیره..
دوستدار تمام هم وطن های عزیز به امید تغيير در اعمال و تفکراتمون و از مدافتادگی زرنگی در راستای منافع جمعی![]()
اینجور که شما پیش بینی کردی خود صرافی هام و ایلان ماسک هم خبر از آینده ارزها ندارند.این بازار وکلا بازارهای موازی هیچ کدومشون قابل پیشبینی نیست.شما که اینقدر مطمئن میگی که منتظر فلان اعدادی آیا با یک صلح بین روسیه و اکراین تو همین فردا اتفاق بیفتد هم خبر داری؟؟
یا برای دلار اگر یک تحریم جدید پیش بیاد آیا خبرشا داری یا یک توافق عالی؟؟آیا خبرشا داری.پس اینقدر مطمن تارگت ندید .
تحلیل قشنگی داری فقط حیف که هدفمنده، عزیزم قیمت دلار توی ایران هیچ سقفی نداره که شما بگی تا این قیمت میره و برمیگرده همین الان هم اگر یه افزایش ۸ براری مثل دولت قبل ببینیم اون موقع دلارو باید بالای ۴۰۰ پیدا کنیم هیچ کسی افزایش قیمت رو دوست نداره ولی باید واقع بین بود.
درود بر شما زنده باشی
آقا رضا سالهاست از علم ستاره شناسی و نجوم بهره میبره و نظر میده ایلان ماست سیخی چند خواهش میکنم تایید کنید
من شمارووبه صحبت های همون کامنت ارجاع میدم که برخلاف برچسب شمابه عنوان تارگت دادن بنده تاکید برشخصی بودن نظرات وعدم مبناقراردادن درمحاسبات فردی داشتم هرچندنظرات کاملاً شخصی بودن ولی درنهایت زمان قاضی و قضات هست حادث شدن پیش
بینی ها رو قضاوت خواهدکرد
بابت روسیه صلح هم درنهایت خواهدشدولی نه فردا بلکه بعدازوقوع جنگ.. یاحداقل پایان سال میلادی.
تحریم ازقبل ازانقلاب بوده وخواهدبود شدت کم وزیادمیشه وتعداد که ارتباط مستقیمی برتورم داخلی نداره همونطور که درشرایط تحریمی واحدپولی روپل قدرت خودش درمقابل دلارحفظ که کرده درکل تحریم بردلارنیست وقیمت بالادلار نسبت ارزش واحدپولی کشورمون به دلارنشون میده که اونم بیشترضعف وسقوط ارزش پولی کشور ازتورم به وجوداومده.بابت توافق هم بودونبودش برتورم تأثير کوتاه مدت خواهدداشت نه بلندمدت!درشرایط فعلی توافق کلا عالی محسوب میشه نه براتاثیراتش بلکه براخاطراینکه ازاول عقل نبوده طوری مسیرطی کنیم که درنقطه فعلی باشیم![]()
درآخرهم شخصآ صحبت های برچسب تارگت میزنم که شخص یاگروهی مدعی کارشناسی باشندومستقیم سیگنال بدن وتارگت مشخص کنن..
دوستان مشکلات تازمانی که رو خودمون اعمالمون کارنکنیم حل نمیشه یک سری به تاریخ کشورمون مینازن یک سری شیفته حسین هستن ویک سری اروپایی فکرمیکنن نه شیفته کوروش پندارنیک،کردارنیک،گفتارنیک حقيقتاً رعایت میکنن نه حسینی هاش اعمالشون حسينى نه اروپایاش مثل اروپایی رانندگی میکنن که اگه صادقانه باخودمون خلوت کنیم متوجه مد بودن زرنگی توسطح جامعه میشیم،اشتباه برداشت نکنیدخواهشا من نه قصدبی احترامی به گروهی دارم نه مدعی خوب بودن هستم وخودم هم پر از فکرای مریض واعمالی بارنگ وبوی زرنگی هستم فقط به این اعتقادرسیدم که درست خیلی چیزا سرجاش نیست ولی مشکل اصلی خودمم که قبل ازاینکه اصلأ متوجه بشم هیچ چیزسرجاش نیست عادت داشتم به خودخواهی وزرنگی البته که تاجایی طبیعی منفعت طلبی درراستای رشد ولی نه حسینی،نه کوروشی،نه اروپایش فلسفه رشدومنفعت طلبیش اینطور نیست که به هرقیمتی ودرسطح کشوری زرنگی کردن یک مزیت محسوب بشه وازطرف جامعه لایک داشته باشه هرکشورموفقی نگاه کنی به وضوح تفاوت عموم جامعش با جامعه خودمون میشه مشاهدکرد
بارها فکرکردم کدوم یکی ازآشنایان،دوستان،فامیل،همسایه اگه تخصص لازم داشته باشه یاخودم صادقانه بشینم رو صندلی مدیریت مثل اون اروپایی،ژاپنی،کره جنوبی درراستای منافع جمعی بیشترازمنافع شخصی قدم برمیدارم
من درنهایت صداقت میگم برا اینکه تلاش دارم تغییر کنم باید تغییر کرد باید زرنگی از مد بیفته باید مد سلامت اخلاقی بشه باید همگی درراستای منافع همدیگه دست از بی قانونی ها بشوریم مطمئنا اگه بیخیال باشیم به طورمثال عادت رشوه دادن پشت سر نزاریم هرکسی و تبدیل به رشوه گیر میکنیم چون اصرار وتاکید به رعایت نکردن اصول داریم و نون به نرخ روزمیخوایم بخوریم..
ازتک تک خوانندها ازصمیم قلب معذرت میخوام بابت همچین صحبت های درهمچین جایی
قصدناراحتی و بی احترامی به هم وطن هام نداشتم وندارم اگه کسی هم رنجوندم با صحبتام واقعأ معذرت![]()
صادقانه امیدوارم هم وطن هاى خوبم متوجه نیتم باشن که قصدم فقط فقط ذره ای تغیروتبدیل زرنگی به پندار،کرداروگفتارنیک ومعتقدم مردمان خوبی هستیم ولی ازیک ده به بعدی دیگه سادگی از مد افتاد درحالی که اگه خونده بودیم یاشنیده بودیم ساده خوب نیست به معنای این نبود که تلاش کنیم یکی یکی ازهمدیگه به بهانه پیشرفت عبورکنیم و براترقی همدیگه روپله کنیم،ساده نبودن یعنی ببینیم پادشاه لباس تنش نیست و بینمون فقط کودک فریادنزنه پادشاه لباس تنش نیست!ساده نبودن یعنی طوری برخورد نکنیم که طرف مقابلمون بدونه اگه حقیقت رو بیان کنه موردحمایت قرارنمیگیره و مجبورش کنیم شعاربه خوردمون بده،ساده نبودن یعنی اجازه ندیم ازبیرون به راحتی به هرجهتی که میخوان هدایتمون کنن،ساده نبودن یعنی متوجه اشتباهات خودمون باشیم وتلاش کنیم برانسل بعدی فرهنگ راه راها بودن ارث نزاریم تا نتیجه بشه همون که خودمون داریم باتمام وجوددرجامعه تجربه میکنیم،زرنگ بودن یعنی بدونی چطوربارفتارهای اجتماعی جمعى منافع جمعی خواستارباشی،زرنگی یعنی احترام به همسایگان ودنیا،زرنگی یعنی درچهارچوب ها حرکت کردن وبدست آوردن،زرنگی یعنی همه نخوایم یک چیزباشیم وهرکدوم خودمون باشیم،زرنگی یعنی درعین اینکه مسیرپیشرفت داری طی میکنی به جایگاه شخصی وخانوادگی خودت احترام بزاری،زرنگی یعنی خواست پیشرفت براهمکارت،همسایه،رفیقت..،زرنگی یعنی اگه کاسبی دلارمیره بالاقیمت جنست میبری بالا پشت بندش اگه دلاراومدپایین توهم قیمت بیاری پایین..،زرنگی یعنی تک تک افکارواعمال مثبتی داشته باشيم تا اگه صندلی باعنوان مدیریت خالی بود هرکدوم ازافرادجامعه نشست روش همین که تخصص لازم داشت دیگه نگران نباشی چراکه میدونی جامعه سالم چون خودت به عنوان فردی ازاین جامعه درجایگاه خودت میدونی سلامتی
سلامت باشی دوست عزیز![]()
بارها گفتم امسال 80 که البته به زور نگه اش داشتن تو قیمت 50 اواخر سال دیگه 200 پایان سال 1403 هم سه میلیون رو میبینه این خط این نشون خدا شاهده من چهار پنج دلار تتر هم بیشتر ندارم فقط مقداری ارزهاي قوی دارم بیتکوین اتریوم فانتوم متیک شرافتا ادمین تایید کنید
اگر برسه هم تعجب نمیکنیم وقتی از هفت تومان برسه شصت هزار خواهش میکنم تایید لطفاً